Ρώμας: «Ηθοποιός δεν έκανε το εμβόλιο και έβαλα στη θέση του άλλον»

«Τον αγαπάω ακόμα αλλά έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα»

Πώς είναι υπέρ του εμβολιασμού και πως πάνω απ’ όλα βάζει την υγεία των συνεργατών του απέδειξε ο Χάρης Ρώμας ο οποίος με βαριά καρδιά αποφάσισε να αντικαταστήσει ηθοποιό σε παράσταση με κάποιον άλλον επειδή αρνιόταν να εμβολιαστεί.

Γνωστός πρωταγωνιστής: «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα!»

Ο ηθοποιός που υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» δήλωσε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» πως είχε κάνει παράκληση στον συνάδελφό του να εμβολιαστεί αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος.

Ο Χάρης Ρώμας και η Ευτυχία Φαναριώτη πρωταγωνιστούν στο θεατρικό έργο, ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός/φωτογραφία από ndpphoto.gr

Χάρης Ρώμας: Χώρισε και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

«Θα ήταν πρόβλημα να έχω στον θίασο ηθοποιό που δηλώνει αρνητής του εμβολίου. Και ήταν πρόβλημα. Υπήρξε ένας ηθοποιός που ήταν αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα. Όχι ότι δεν τον αγαπούσα. Τον αγαπώ ακόμα και θα τον αγαπώ πάντα. Όμως έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα και στους άλλους, αλλά και τους τεχνικούς, που αποφάσισαν μετά από παράκλησή μου να εμβολιαστούν. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ, έχω σπουδάσει ιατρική, δε μπορώ να κάνω σκόντο όσο και να αγαπάω κάποιον. Ούτε καν με rapid test. Έδωσα μια περίοδο αρκετά μεγάλη για να το σκεφτεί και μετά αντικαταστάθηκε» δήλωσε ο σεναριογράφος αγαπημένων σειρών. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top