Γνωστός πρωταγωνιστής: «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα!»

Δάκρυσε στον «αέρα» ο ηθοποιός & σεναριογράφος

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα στην εκπομπή του OPEN

Το τελευταίο διάστημα έχει αφήσει την έντονη ενασχόλησή του με την τηλεόραση και τη συγγραφή σεναρίων, κι έχει στραφεί στην πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση

Χάρης Ρώμας: Χώρισε και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Ο λόγος για τον Χάρη Ρώμα που το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι Πρωινιάτικα;

Ο αγαπημένος δημιουργός είχε μια πολύ ευαίσθητη στιγμή στον «αέρα», όταν αναφέρθηκε στην καταγωγή και την απώλεια του πατέρα του.

Χάρης Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας συγκινήθηκε πολύ στην πρωινή εκπομπη του OPEN

Απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μακαλιά που ανήκει στην ομάδα της εκπομπής είπε: «Χάρηκα που κάποια στιγμή μου είπες ότι είσαι από την Κεφαλονιά. Ο πατέρας μου ήταν Κεφαλονίτης κι εγώ είμαι, διότι δεν μπορεί να μην είσαι αυτό που ήταν ο πατέρας σου. Το αίμα που ρέει στις φλέβες μας είναι πάντα το αίμα του πατέρα και της μητέρας μας».

«Είχαμε δύσκολη σχέση με τον πατέρα μου, όπως και με τη μητέρα μου έχουμε κατά καιρούς δύσκολη σχέση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι συγκρούσεις δεν εμπεριέχουν κι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αγάπης. Δεν μπορείς να ξεχάσεις ότι αυτοί οι άνθρωποι σου έδωσαν αυτό το τεράστιο δώρο της ζωής», συμπλήρωσε. 

Χάρης Ρώμας: Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης

«Σήμερα θα έλεγα στον πατέρα μου… "Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα!"», είπε εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top