«Αν είχα παιδί θα ήταν κακομαθημένο. Θα ήθελα να υιοθετήσω όμως… »

Όσα αποκάλυψε η αγαπημένη κωμική ηθοποιός

Δείτε τη συνέντευξη της Σοφίας Βογιατζάκη στο Πάμε Δανάη!

Το ταλέντο της έχει αφήσει το δικό του σημάδι στην κωμωδία, με τον κόσμο να την αγαπάει πολύ

Σοφία Βογιατζάκη: Με αυτήν τη γνωστή τραγουδίστρια είναι στενή φίλη

Ο λόγος για τη Σοφία Βογιατζάκη που μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA Συμπέθεροι από τα Τίρανα, ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί

Σοφία Βογιατζάκη Πάμε Δανάη!

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για όλα στην πρωινή εκπομπή του Mega

«Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί, αν είχα παιδί θα ήταν κακομαθημένο, θα ήθελα να υιοθετήσω όμως». Στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μου αρέσει η τηλεόραση και μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση, αλλά δε νομίζω πως θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο», εξομολογήθηκε η κωμική ηθοποιός. 

Ελληνίδα ηθοποιός: «Είχα χάσει 27 κιλά και τα ξαναπήρα, γιατί είμαι ηλίθια»

Όσον αφορά στα σχόλια που ακούει από τον κόσμο, είπε: «O κόσμος στον δρόμο μου λέει όμορφα πράγματα για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα. Γελάμε πολύ στα γυρίσματα της σειράς. Δε θα ξεχάσω που μας πρόσθεσαν μια ατάκα και κάναμε 45 λεπτά να την πούμε από τα γέλια». 

Σοφία Βογιατζάκη

Πριν από λίγο καιρό η Σοφία Βογιατζάκη είχε αναφερθεί και για την απώλεια της μητέρα της, αφού πλέον δεν είναι τίποτα πια το ίδιο χωρίς εκείνην. «Είμαι αληθινή, μόνο για σοβαρά προβλήματα υγείας πρέπει να στεναχωριόμαστε, η μεγαλύτερη περιουσία είναι οι άνθρωποι που είναι διπλά μας. Δεν υπάρχει πιο κομβικό σημείο και πιο δύσκολη στιγμή από την απώλεια της μητέρας μου. Η μητέρα μου δεν έχει φύγει την κουβαλάω, αλλά δεν την βλέπω», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top