Ντέμη Γεωργίου: «Με χτύπησε η πρώην σύντροφός μου και νοσηλεύτηκα»

Σοκάρει με την περιγραφή της η γνωστή σεφ

Τη γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 4 για το μαγειρικό της ταλέντο, τις vegan προτιμήσεις της, αλλά και το πιάτο που αφιέρωσε στην τότε σύζυγό της.

Η Ντέμη μιλά για τη σύζυγό της: «Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη»

Η Ντέμη Γεωργίου, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Super Katerina, όπου μίλησε για τη λεκτική και ψυχολογικά βία που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

Κατερίνα Καινούργιου Ντέμυ Γεωργίου

Η Κατερίνα Καινούργιου με την Ντέμυ Γεωργίου στην εκπομπή Super Κατερίνα

«Έζησα μια πολύ κακοποιητική σχέση με ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή. Όταν βρήκα τη δύναμη να φύγω από τη σχέση, η αντίδραση της συντρόφου μου ήταν πάρα πολύ αρνητική και σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου σε εκείνη την φάση. Ήταν κι ο λόγος που έφυγα τρέχοντας... Είχαμε μια τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο κι αποφάσισα ότι κάπου εδώ τελειώνει!», εξομολογήθηκε αρχικά. 

Ντέμη -Άλκηστις: Το love story, τα εμπόδια και ο χωρισμός

Ντέμυ Γεωργίου Άλκηστις

Η Ντέμυ με την πρώην σύζυγό της, την Άλκηστη /Φωτογραφία Instagram

«Για μεγάλο διάστημα το είχα κρατήσει μόνο για μένα αλλά, όταν άρχισα πια να φοβάμαι για τη ζωή μου, απευθύνθηκα και στην αστυνομία. Στο ενδιάμεσο από το νοσοκομείο, γιατί νοσηλεύτηκα, έκατσα λίγο και τα βρήκα με τον εαυτό μου κι αποφάσισα ότι όλα στη ζωή είναι κάρμα. Με ένοιαζε να βγω από αυτήν τη σχέση και να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Απλά έφυγα από αυτό και πορεύτηκα χωρίς να κάνω κακό σε κανέναν», πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για την πρώην σύζυγό της, την Άλκηστη, με την οποία είχαν ανοίξει μαζί κι εστιατόριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top