Ντέμη -Άλκηστις: Το love story, τα εμπόδια και ο χωρισμός

Το vegan εστιατόριο, τα εμπόδια και η συμμετοχή στο MasterChef

Όσα είχε πει η Ντέμη στους «Κου Κου» μετά την αποχώρησή της από το MasterChef

Από την περασμένη Παρασκευή έγινε γνωστό ότι η Ντέμη Γεωργίου που γνωρίσαμε μέσα από το τέταρτο MasterChef και η σύζυγός της Άλκηστις Αλεξανδράτου… χώρισαν

Τουλάχιστον ακουλούθησαν χωριστούς δρόμους, αφού ακόμα ούτε οι ίδιες έχουν καταλήξει!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ντέμη έδωσε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και την Χριστιάνα Κοχλατζή και είπε τα εξής:

«Θα έλεγα ότι υπάρχει ένας περίεργος αποχωρισμός που μοιάζει με χωρισμός, η αλήθεια είναι. Η Άλκηστη βρίσκεται στο Λονδίνο, μοιάζει σαν να είναι επαγγελματική υποχρέωση, αλλά νομίζω πάντα είναι κάτι παραπάνω, πάντα κρύβει κάτι από πίσω. Με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση συναισθηματική.

Δεν ήταν τόσο τα προβλήματα τα προσωπικά που είχαμε, όσο αυτά που δημιουργήθηκαν με τη δημοσιότητα, λίγο με το bullying, λίγο με την υπερπροβολή. Είναι δύσκολα, περνάω δύσκολα, συναισθηματικά είμαι πολύ μπερδεμένη και νιώθω όλη αυτή την εγκατάλειψη. Αλλά κάθε εμπόδιο και κάθε αποχαιρετισμός για καλό είναι νομίζω και όλα καλά θα πάνε.

Λόγω χρόνου, λόγω συντεταγμένων, μιλάμε 10 λεπτά το πρωί και 10 λεπτά το βράδυ… όπως καταλαβαίνεις όταν είσαι με έναν άνθρωπο 9 χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ξέρω αυτό πόσο μπορεί να κρατήσει».

Από την άλλη πλευρά η Άλκηστις έδωσε τη δική της απάντηση από το Λονδίνο και στη «Φωλιά των Κου Κου»:

«Έμαθα πως κυκλοφορεί ένα βίντεο που η Ντεμούλα είναι λιγάκι αναστατωμένη και θέλω να ξέρετε και τη δικιά μου εκδοχή. Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να έρθω να δουλέψω στο Λονδίνο σε ένα βίγκαν εστιατόριο σαν μία από τις βασικές σεφ. Ψαχνόμουν πάντα για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό. Για να πάρω την τελική απόφαση δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν περνάει κρίση, απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία σε σχέση με κάποια πράγματα» είπε αρχικά. 

«Της έχω προτείνει να έρθει και εκείνη εδώ πέρα, που θα μπορούσε να αναδείξει το ταλέντο της σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Εκείνη όμως είναι μαχήτρια και δεν τα παρατάει. Ασχολείται με το εστιατόριο μας που βέβαια λόγω κορονοϊού έχει τα προβλήματά του, όπως όλη η εστίαση στην Ελλάδα. Εγώ έφυγα με τη σκέψη ότι η σχέση μας προχωράει κανονικά. Το ότι βρίσκομαι σε μια άλλη πόλη δεν σημαίνει ότι η σχέση μας έχει τελειώσει» πρόσθεσε. 

Κλείνοντας συμπλήρωσε: «Είναι σα να είμαι στρατιωτικός και έχω πάρει μετάθεση για ορισμένο χρόνο. Τι σημαίνει; Αν λείψω έξι μήνες θα χωρίσουμε; Δεν υπάρχει η λέξη από απόσταση σε μια σχέση; Μια σχέση υπάρχει παντού κι ας είναι σε διαφορετικά μέρη. Εννοείται πως δεν εγκατέλειψα τη Ντέμη, απλά εκμεταλλεύομαι μια επαγγελματική ευκαιρία που θα ωφελήσει και τις δυο μας. Και πέρα από τη σχέση που έχουμε, εγώ θέλω το καλύτερο για αυτή. Είμαστε και οι δυο συναισθηματικά φορτισμένες λόγω της απόστασης και απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να αφομοιώσουμε τις συνθήκες».

MasterChef: Η απάντηση της Άλκηστις για τον χωρισμό με τη Ντέμη

H Ντέμη που τη γνωρίσαμε στα τέλη του περασμένου Γενάρη, πριν την πανδημία, από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε στους κριτές του τηλεοπτικού διαγωνισμού όπου συμμετείχε, ότι μαγειρεύει για το... κορίτσι της. Για την ακρίβεια για τη σύζυγό της με το όνομα Άλκηστις.

Ντέμη Γεωργίου Άλκηστις Αλεξανδράτου

«Μαζί μου, εκτός από τα αδέρφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις που παρόλα τα δύσκολα που περνάει λόγω του ό, τι είμαστε παντρεμένες, είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό» είπε η μαγείρισσα μπροστά στην κάμερα.

«Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμαι όταν δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν. Θέλω να δείξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να αρχίσει να το βλέπει ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν» είχε δηλώσει.

Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef: Χωρίζει από τη σύζυγό της;

Love story στα… χαρακώματα

Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι εδώ και εννέα χρόνια και παντρεμένες τα τελευταία δύο.

Η Άλκηστις, επίσης σεφ όπως έχει γνωστό όλους αυτούς του μήνες, έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη κι ένα γιο που είναι στην εφηβεία. 

Η έλξη που ένιωθε η Άλκηστις για την κατά δύο χρόνια μικρότερη παιδική της φίλη Ντέμη, ήταν κάτι το ανεξήγητο. 

Ντέμη Γεωργίου Άλκηστις Αλεξανδράτου

Μεγαλώνοντας οι δύο γυναίκες χάθηκαν. Η Άλκηστις παντρεύτηκε, δημιούργησε οικογένεια, έγινε μητέρα, μέχρι που ξανασυνάντησε τον παιδικό της έρωτα κι αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή της. Κόντρα στους γονείς της και τον πρώην σύζυγό της, με ένταση και διαφωνίες, επέλεξε να ζήσει μαζί με την Ντέμη. 

Το ομόφυλο ζευγάρι προχώρησε σε σύμφωνο συμβίωσης το 2019, εξωθώντας στα άκρα τις σχέσεις της Άλκηστις με τους γονείς της που δεν ήθελαν να το δεχτούν, αλλά και με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών τους.

Ντέμη - Άλκηστις: Ο γάμος, η κατάθλιψη και η αντίδραση των γονιών

Υποστηρίκτριες του βιγκανισμού

Από την πρώτη οντισιόν του MasterChef, η Ντέμη είχε ξεκαθαρίσει τις vegan προθέσεις της εξηγώντας ότι αρχικά το έκανε για να αντιμετωπίσει μια αλλεργία της συζύγου της και στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη της και θέματα ηθικής γύρω από τη διατροφικές συνήθειες, αποφάσισε να υιοθετήσει τη vegan φιλοσοφία και διατροφή. 

Όπως είναι γνωστό, οι δυο γυναίκες έχουν ανοίξει εδώ και 3 χρόνια ένα vegan εστιατόριο στην Αθήνα. 

Όταν οι κριτές τη ρώτησαν «Και ποιος μαγειρεύει στο σπίτι;», εκείνη απάντησε: «Κανείς... παραγγέλνουμε delivery ή από το μαγαζί». Και όταν της υπενθυμίζουν το γνωστό κλισέ ότι τα ζευγάρια δεν πρέπει να βλέπονται όλη τη μέρα και να δουλεύουν μαζί, η Ντέμη πάλι ισορροπεί: «Χωρίζουμε βάρδιες στο μαγαζί. Επίσης, έχουμε καταφέρει να χωρίσουμε ότι ο καναπές είναι για τα προσωπικά και το τραπέζι για τα επαγγελματικά. Είναι πολύ επιτυχημένο. Ειδικά αν έχεις θέληση και αγάπη, πετυχαίνει μια χαρά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top