Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef: Χωρίζει από τη σύζυγό της;

Τι είπε η σεφ για τη σχέση της

Η Ντέμη Γεωργίου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το περσινό MasterChef, βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό της, Άλκηστη. 

Η ίδια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει, καθώς μετά από εννέα χρόνια σχέσης, φαίνεται πώς έχει έρθει το τέλος.

«Θα έλεγα ότι υπάρχει ένας περίεργος αποχωρισμός που μοιάζει με χωρισμός, η αλήθεια είναι. Η Άλκηστη βρίσκεται στο Λονδίνο, μοιάζει σαν να είναι επαγγελματική υποχρέωση, αλλά νομίζω πάντα είναι κάτι παραπάνω, πάντα κρύβει κάτι από πίσω. Με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση συναισθηματική.

Δεν ήταν τόσο τα προβλήματα τα προσωπικά που είχαμε, όσο αυτά που δημιουργήθηκαν με τη δημοσιότητα, λίγο με το bullying, λίγο με την υπερπροβολή. Είναι δύσκολα, περνάω δύσκολα, συναισθηματικά είμαι πολύ μπερδεμένη και νιώθω όλη αυτή την εγκατάλειψη. Αλλά κάθε εμπόδιο και κάθε αποχαιρετισμός για καλό είναι νομίζω και όλα καλά θα πάνε.

Λόγω χρόνου, λόγω συντεταγμένων, μιλάμε 10 λεπτά το πρωί και 10 λεπτά το βράδυ… όπως καταλαβαίνεις όταν είσαι με έναν άνθρωπο 9 χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ξέρω αυτό πόσο μπορεί να κρατήσει», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και την Χριστιάνα Κοχλατζή.

ντέμη απο masterchef Με τη συντροφο της

Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι εδώ και οκτώ χρόνια, και παντρεμένες με σύμφωνο συμβίωσης έναν χρόνο. Η Άλκηστις, επίσης σεφ, έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη κι ένα γιο που είναι στην εφηβεία. 

Τα δύο κορίτσια γνωριζόντουσαν από μικρές, όπως έχουν δηλώσει. Η Άλκηστις παντρεύτηκε, δημιούργησε οικογένεια, έγινε μητέρα, μέχρι που ξανασυνάντησε τον παιδικό της έρωτα και αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή της. Κόντρα στους γονείς της και τον πρώην σύζυγό της, με ένταση και διαφωνίες, επέλεξε να ζήσει μαζί με την Ντέμη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top