Ντέμη - Άλκηστις: Ο γάμος, η κατάθλιψη και η αντίδραση των γονιών

Όσα εξομολογήθηκαν στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»

Η Ντέμη Γεωργίου μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 4! Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό μαγειρικής έδωσε την πρώτη της κοινή συνέντευξη με την Άλκηστη Αλεξανδράτου μιλώντας για τη σχέση τους.

Η Ντέμη ξεκαθάρισε πως ποτέ δε φοβήθηκε να δηλώσει ποια πραγματικά είναι. «Για κάποιο λόγο έχω κάποιες άμυνες που δεν ακούω, δε με νοιάζει. Οπότε εγώ δε φοβήθηκα σε κανένα στάδιο της ζωής μου δεν φοβήθηκα. Δε φοβήθηκα να πω ποια είμαι, τι είμαι. Τοποθετούμαι πάντα απέναντι στον οποιονδήποτε».

Στη συνέχεια  ανέφερε: «Έχουμε αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα κατά καιρούς, αλλά εγώ ποτέ δεν φοβήθηκα να μιλήσω για μένα. Με την Άλκηστη μιλήσαμε ένα βράδυ στο facebook, συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μαζί. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης για να νιώσουμε ασφάλεια. Σε δύο σπίτια που νοικιάζαμε έχει τύχει να τσακωνόμαστε και να μας στείλουν την αστυνομία. Σε ένα straight ζευγάρι δε θα γινόταν αυτό. Στο MasterChef δεν είχα κανένα αρνητικό σχόλιο από τα παιδιά. Έχουμε δεχθεί υβριστικά μηνύματα, αλλά κάποιοι έχουν στείλει και μηνύματα συγγνώμης».

Κλείνοντας η Άλκηστις δήλωσε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»: «Στα 17 μου έπαθα κατάθλιψη γιατί προσπαθούσα να προσαρμοστώ στα καλούπια που ήθελε η οικογένειά μου. Μεγάλωσα σε ένα ομοφοβικό περιβάλλον. Δεν ερωτεύτηκα τον σύζυγό μου, μου άρεσε ο τρόπος ζωής μας. Περνούσα συχνά από τη γειτονιά της Ντέμης για να τη δω. Η Ντέμη ήρθε και έμεινε στο σπίτι μαζί με τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Η οικογένειά μου άργησε να αποδεχθεί την επιλογή μου να είμαι με τη Ντέμη. Περάσαμε κρίσεις με τη μητέρα μου, δεν μιλούσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να επικοινωνήσουμε τη σχέση μας σε όσους ήταν εχθρικοί. Οι περισσότερες φίλες μου δεν το αποδέχθηκαν και “έφυγαν”»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top