Η Ντέμη μιλά για τη σύζυγό της: «Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη»

«Το δουλεύω με ψυχοθεραπεία»

Κρίση περνά ο γάμος της Ντέμης Γεωργίου από το Master Chef με την σύζυγό της, Άλκηστη Αλεξανδράτου.

Το ζευγάρι όλα δείχνουν πως το τελευταίο διάστημα είναι σε διάσταση, καθώς η Άλκηστις ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, ενώ η Ντέμη έχει μείνει πίσω στην Ελλάδα όπου έχει το μαγαζί της και τις υποχρεώσεις της.

Όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται πως έχει προκαλέσει ένταση στη σχέση του ζευγαριού. Η Ντέμη κάθισε στον καναπέ του Dot. και μίλησε για το πως προέκυψε η διάσταση με τη σύζυγό της Άλκηστη, δίχως να κρύψει πως είναι πολύ θυμωμένη μαζί της και όλο αυτό το διαχειρίζεται κάνοντας ψυχοθεραπεία.

Άλκηστις Αλεξανδράτου: «Δε θέλω να μιλάω για τη Ντέμη πλέον»

«Η Άλκηστις είναι στο Λονδίνο, εργάζεται και ζει εκεί πια. Το μαγαζί το δουλεύω εγώ έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια. Η Άλκηστις ασχολείται πιο πολύ με τα social media και τα γλυκά. Οι αποφάσεις για να παρθούν μαζί, πρέπει να είσαι πολύ αυταρχικός και πολύ bossy. Όταν ο άλλος ζητά από εσένα να τον στηρίξεις στην απόφασή του, τον στηρίζεις για αυτό που έχει αποφασίσει για τον εαυτό του. Οπότε παύει να είναι μία απόφαση που πάρθηκε μαζί και είναι ένα όνειρο ζωής για την Άλκηστη και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω εμπόδιο. Η αλήθεια είναι ότι με συμπεριλαμβάνει στα πάντα, μου λέει έλα εδώ αν δεις τι ωραία που είναι, θα κάνεις καριέρα. Μου το είπε σε μια φάση της ζωής μου που έχω πολλά να κάνω, δεν είναι έτσι άντε να σηκωθώ να φύγω στην Αγγλία».

Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef: Χωρίζει από τη σύζυγό της;

Τέλος η Ντέμη δεν έκρυψε πως είναι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη. «Το δουλεύω με ψυχοθεραπεία… ένα σάκο του μποξ… Έχω κι εγώ συναισθήματα, τι να κάνω!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top