Κατερίνα Τσάβαλου - Αποκάλυψε ότι στην καραντίνα μπήκε στο ταμείο ανεργίας

«Με την οικογένειά μου προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα»

Δείτε τη συνέντευξη της Κατερίνας Τσάβαλου

Για τη μητρότητα, τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειας της και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για το βάρος της, μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Κατερίνα Τσάβαλου: Γενέθλια για την ηθοποιό - Αυτή είναι η ηλικία της!

«Η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ήμασταν 4 παιδιά που μεγαλώσαμε μεταξύ μας, αλλά τώρα είναι άλλη εποχή», δήλωσε για την πολυμελή οικογένεια της. Η ίδια τόνισε πως το παιδί της είναι η βασική της προτεραιότητα: «Πρώτα κοιτάω το παιδί μου και μετά τι θα κάνω στη δουλειά».

Κατερίνα Τσάβαλου Μπέσσυ Μάλφα

Η Κατερίνα Τσάβαλου στη σκηνη με την Μπέσσυ Μάλφα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Στην παράσταση Δεν πληρώνω, Δεν Πληρώνω υποδύομαι μια γυναικά που δουλεύει άπειρες ώρες και δε βγάζει τίποτα», σημείωσε για τη θεατρική παράσταση όπου συμμετέχει. 

Κατερίνα Τσάβαλου: Έχασα δουλειά επειδή είπα «όχι»

«Με την οικογένεια μου, προσπαθούμε πραγματικά να τα βγάλουμε πέρα. Πιστεύουν για τους ανθρώπους που προβάλλονται ότι δεν έχουν προβλήματα, αλλά ήμουν με ταμείο ανεργίας και περίμενα το επίδομα», υπογράμμισε για τις οικονομικές δυσκολίες. 

Δημήτρης Στεργίου Κατερίνα Τσάβαλου

Η ηθοποιός με τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου σε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε Ελληνίδα ηθοποιός μετά την εγκυμοσύνη της

Στη συνέχεια, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τα κιλά της εγκυμοσύνης της. «Από τη στιγμή που έμεινα έγκυος, ο κόσμος με ρωτούσε ποσά κιλά πήρα και γιατί δεν τα έχασα αμέσως. Μια φορά αναγκάστηκα να απαντήσω "έχω σπαστική κολίτιδα, συγνώμη"», ανέφερε. «Όταν ήμουν αδύνατη μου έλεγαν «πως είσαι έτσι; φάε!», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top