Κατερίνα Τσάβαλου: Έχασα δουλειά επειδή είπα «όχι»

Η ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε βιώσει παρακινώντας κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν

Η λίστα με τα ονόματα ανθρώπων που έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση όλο και μεγαλώνει μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Αυτή τη φορά σειρά είχε η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει και η ίδια στο επαγγελματικό της περιβάλλον σεξουαλική παρενόχληση.

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές»

Όπως είπε χαρακτηριστικά αρνήθηκε να υποκύψει στις προτάσεις που της έκανε κάποιος σκηνοθέτης και έχασε τελικά τη δουλειά. «Πολλές γυναίκες φοβούνται να μιλήσουν, γιατί οι ερωτήσεις που θα τους κάνουν είναι ''Μήπως προκάλεσες; Τι φορούσες;'' Είναι κάτι αδιανόητο», ανέφερε η ηθοποιός, μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει ελαφρυντικό στη σεξουαλική παρενόχληση.

Χρανιώτης: Σκηνοθέτης με είχε καλέσει στο σπίτι του και μου την «έπεσε»

Μετά λύπης της η Κατερίνα Τσάβαλου επεσήμανε πως η δική της περίπτωση δεν είναι η μόνη, μιας και στον καλλιτεχνικό χώρο πολλοί άνδρες που έχουν «εξουσία» παρενοχλούν γυναίκες. «Είναι πολύ εύκολο να πέσει κάποιος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Γιατί οποιοσδήποτε, σε οποιοδήποτε χώρο χρησιμοποιεί την ιδιότητά του και σου λέει ότι αν δεν υποκύψεις, δε θα πάρεις τη δουλειά».


Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top