Χρανιώτης: Σκηνοθέτης με είχε καλέσει στο σπίτι του και μου την «έπεσε»

«Σκέφτηκα αν πρέπει να ενδώσω, προκειμένου να κάνω αυτή τη δουλειά»

Στιγμές καθημερινότητας με τον γιο του

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η αποκάλυψη πριν από λίγες ημέρες της Σοφίας Μπεκατώρου μετά την καταγγελία που έκανε για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της Oμοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, πριν από 23 χρόνια.

Σοφία Μπεκατώρου: Επί τρεις ώρες η κατάθεσή της στον Εισαγγελέα

Ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο περιστατικό που του συνέβη όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής.  

 

«Ένας σκηνοθέτης, στις πρώτες μου δουλειές, με είχε καλέσει στο σπίτι του και μου την είχε πέσει. Δεν ξέρω αυτό αν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση, να σου πω την αλήθεια, γιατί τα όρια είναι λίγο περίεργα. Έκανε κίνηση να μου την… πέσει» είπε ο ηθοποιός στην εφημερίδα ΟΝ time και τη Σάσα Σταμάτη.

Όσο για το ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση έπειτα από αυτό το γεγονός δήλωσε: «Αντέδρασα πάρα πολύ ψύχραιμα. Ήταν και μια ειδική στιγμή για μένα, γιατί ήμουν πάρα πολύ μικρός, ήμουν 20 χρόνων. Και ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα αν πρέπει, προκειμένου να κάνω αυτή τη δουλειά, να ενδώσω σε κάτι τέτοιο ή όχι. Και αποφάσισα πολύ γρήγορα ότι μπορώ να κάνω διάφορες παραχωρήσεις στη ζωή μου για τη δουλειά αυτή, αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτού του είδους την παραχώρηση. Ήταν μάλλον καλό στη δική μου περίπτωση, γιατί μου λύθηκε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Για το αν θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά αυτή».


Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top