Meghan Markle: «Ζητώ συγγνώμη από το δικαστήριο»

Για την υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων της Δούκισσας του Σάσσεξ

Συγγνώμη από ένα βρετανικό δικαστήριο ζήτησε η Meghan Markle, επειδή είχε ξεχάσει  πως είχε εξουσιοδοτήσει βοηθό της να δώσει πληροφορίες στους συγγραφείς της βιογραφίας της με τίτλο «Finding Freedom».

Meghan Markle: Έχασε τη δικαστική μάχη με βρετανική ταμπλόιντ

Να θυμίσουμε πως η Δούκισσα του Σάσσεξ εμπλέκεται σε δικαστική διαμάχη στο Λονδίνο με τη Mail on Sunday και τη MailOnline για τη δημοσίευση  μιας επιστολής που έγραψε στον πατέρα της, Thomas Markle, μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.

Τόμας Μαρκλ: Ο πατέρας της Μέγκαν απασφάλισε… ξανά!

Ένας δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου αποφάνθηκε υπέρ της τον Φεβρουάριο, λέγοντας ότι η δημοσίευση της επιστολής που έγραψε η ίδια στον πατέρα της ήταν «προφανώς υπερβολική και ως εκ τούτου παράνομη».

Ο εκδοτικός οίκος Associated Newspapers προσπαθεί να ανατρέψει αυτήν την απόφαση στο Εφετείο. Υποστηρίζει ότι η Meghan έγραψε την επιστολή γνωρίζοντας ότι μπορεί να δημοσιευθεί και ότι δημοσιοποίησε ιδιωτικές πληροφορίες συνεργαζόμενη με τον Omid Scobie και την Carolyn Durand, συγγραφείς του «Finding Freedom».

Νέα βιογραφία για... γερά νεύρα, με πρωταγωνίστρια τη Meghan Markle

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle

Οι δικηγόροι της δούκισσας είχαν προηγουμένως αρνηθεί ότι αυτή ή ο Harry συνεργάστηκαν με τους συγγραφείς. Όμως, ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του ζευγαριού, Jason Knauf, είπε στο δικαστήριο ότι έδωσε πληροφορίες στους συγγραφείς και το συζήτησε με το ζευγάρι.

Από την πλευρά του, ο Knauf είπε ότι τα θέματα που αφορούσαν τη βιογραφία «συζητήθηκαν απευθείας με τη δούκισσα πολλές φορές προσωπικά και μέσω e-mail». Τα e-mails που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας απέδειξαν πως ο Knauf έστειλε e-mail και στον Harry, ώστε να μιλήσουν για τη βιογραφία και επιπλέον να τον ενημερώσει πως επρόκειτο να συναντηθεί με τους συγγραφείς.

«Συμφωνώ απολύτως. Μπορούμε να πούμε ότι δεν είχαμε καμία σχέση με αυτό. Ομοίως, αν εσύ τους δώσεις το ακριβές πλαίσιο και υπόβαθρο, θα βοηθήσει να βγουν κάποιες αλήθειες», ήταν η απάντηση που πήρε από τον Harry.


Η Meghan Markle ζήτησε συγγνώμη από το δικαστήριο

Η Meghan Markle είπε ότι δε θυμόταν τις συζητήσεις με τον Knauf: «Ζητώ συγγνώμη από το δικαστήριο για το γεγονός ότι στην προηγούμενη κατάθεσή μου δεν είχα θυμηθεί αυτές τις συζητήσεις. Δεν είχα καμία πρόθεση να παραπλανήσω το δικαστήριο».

Οι συνήγοροι της εφημερίδας αναφέρουν ότι τα στοιχεία του Knauf υπονομεύουν επίσης τον ισχυρισμό της Meghan ότι δε σκόπευε να δει το γράμμα κανένας εκτός από τον πατέρα της.

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle

Αυτό που ξεχωρίζει από τα μηνύματά της προς τον Knauf είναι η παραδοχή της ότι επέλεξε να αποκαλέσει στην επιστολή τον πατέρα της «μπαμπάκα» όχι μόνο επειδή έτσι συνήθως τον φώναζε, αλλά και επειδή «άγγιζε τις ευαίσθητες χορδές» όσων θα τη διάβαζαν σε περίπτωση διαρροής.

Η εξέταση της έφεσης αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top