Χρήστος Κυριαζής: «Ήταν θέμα χρόνου να φύγει από τη ζωή»

Για την απώλεια του σπουδαίου καλλιτέχνη μίλησε ο Χρήστος Μενιδιάτης

Για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή μίλησε ο Χρήστος Μενιδιάτης το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη, αναφέρθηκε στις δύσκολες τελευταίες ημέρες του Χρήστου Κυριαζή, ενώ αποκάλυψε πως επιθυμία του ήταν να «φύγει» στο σπίτι του και όχι σε κάποιο νοσοκομείο.

Χρήστος Κυριαζής: Η γνωριμία με τη σύζυγό του και η αδυναμία στον γιο του

«Μια είδηση τραγική. Για όσους γνωρίζαμε τον ίδιο και την οικογένειά του ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το πολύ τραγικό γεγονός. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Χρήστο Κυριαζή πριν περίπου τέσσερα χρόνια όταν και συνεργαστήκαμε.

Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να είσαι μαζί του πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, γλυκός, ερωτικός, πραγματικά μοναδικός. Ήμουν από μικρός θαυμαστής του και μετά φίλος του. Ναι γνώριζα ότι τα πράγματα μέρα με τη μέρα δυσκόλευαν. Το πάλευε τα τελευταία δύο χρόνια με πάρα πολύ αξιοπρέπεια. Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι στο τέρας. “Έφυγε” με το κεφάλι ψηλά.

Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί και να “φύγει” στο σπίτι του. Δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, παρότι η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα» αποκάλυψε ο Χρήστος Μενιδιάτης για τον Χρήστο Κυριαζή στην εκπομπή «Love It».

Μπάρμπα για Κυριαζή: «Χάρη στη γυναίκα του επιβίωσε μέχρι σήμερα»

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών τα ξημερώματα της Τετάρτης από καρκίνο.

Ο Χρήστος Κυριαζής δεν άφηνε στιγμή την κιθάρα από τα χέρια του /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top