Ελένη Καστάνη: Η αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Σοφία Μουτίδου

Όσα αποκάλυψε -ξανά- για το κασέ της

Δείτε τις δηλώσεις της Ελένης Καστάνη

Για τις άλλοτε χρυσές εποχές της τηλεόρασης απάντησε η Ελένη Καστάνη στις κάμερες το βράδυ της Δευτέρας. Μάλιστα, η καταξιωμένη ηθοποιός δέχτηκε και μια ερώτηση για τη Σοφία Μουτίδου και την κόντρα τους, ωστόσο δε θέλησε να απαντήσει.

Καστάνη για Μουτίδου: «Και να την έβλεπα δε θα της μίλαγα καθόλου!»

«Υπήρξε και πενταψήφιο ποσό για αμοιβή μου, αλλά δεν έχει σημασία. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε πάρα πολύ πλούσιοι. Δεν είμαστε, γιατί αυτό θα ισχύει για μια σεζόν. Όταν μετά δεν δουλεύεις και 1 και 2 χρόνια, τα τρως», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη. 

Ελένη Καστάνη Σοφία Μουτίδου

Ελένη Καστάνη & Σοφία Μουτίδου είχαν συνεργαστεί και στην παράσταση Τα κορίτσια με τα μαύρα το 2011 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Εκείνη την εποχή οι πάντες έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Δεν είμαι σπάταλη εντελώς, έχω ένα κουμάντο. Δεν είναι… καβούρια τα χέρια μου, είμαι το αντίθετο, ανοιχτά τα χέρια μου», συμπλήρωσε στην πρεμιέρα της παράστασης Η Κυρία Επιθεώρηση όπου πρωταγωνιστεί.

Στην ερώτηση αν τα έχει βρει με τη Σοφία Μουτίδου, απάντησε κατηγορηματικά: «Δε θέλω να μιλήσω για αυτό, τέλος».

Σοφία Μουτίδου: «Η Ελένη Καστάνη με καταριόταν, μας έκανε τη ζωή κόλαση»

Μουτίδου - Καστάνη: Κόντρα με φόντο το #metoo

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο χειμώνα, στην αρχή των αποκαλύψεων για το ελληνικό #metoo, η Σοφία Μουτίδου μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο YouΤube, είχε ισχυριστεί ότι στη συνεργασία της με την Ελένη Καστάνη στο θέατρο είχε περάσει πολύ άσχημα, χαρακτηρίζοντάς την «κακότροπη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top