Καστάνη για Μουτίδου: «Και να την έβλεπα δε θα της μίλαγα καθόλου!»

Απάντησε για πρώτη φορά στις καταγγελίες της συναδέλφου της

Δείτε όσα είπε η Ελένη Καστάνη στο Πρωινό

Τον περασμένο Φεβρουάριο μια νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και την Ελένη Καστάνη, με την πρώτη να κατηγορεί τη συνάδελφό της για κακή συμπεριφορά όταν συνεργάστηκαν παλιότερα στο θέατρο

Ελένη Καστάνη: Η απάντηση στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου

Το πρωί της Παρασκευής, η Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό όπου. μεταξύ άλλων, απάντησε για πρώτη φορά στα όσα είχε πει για εκείνη πριν από μερικούς μήνες η πρώην συνεργάτιδά της.

Ελένη Καστάνη

Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τα όσα είχε πει η Σοφία Μουτίδου για εκείνη, η ηθοποιός απάντησε: «Θα ήθελα να μην απαντήσω γιατί έχω απαντήσει σε αυτό με τη στάση μου. Έχω απαντήσει. Δε βγήκε κανείς άλλος από 25 άτομα, μόνο με υπερασπίστηκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, πρέπει να ρωτήσετε την ίδια όχι εμένα. Νομίζω όλοι έχετε γνώμη κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ήταν τεχνικοί μαζί μου, έχουν άποψη τι ήταν η Καστάνη κι εσείς προσωπικά και κανέναν δεν έχω ενοχλήσει ποτέ. Για κάποιους ανθρώπους, δε μιλάω συγκεκριμένα για αυτήν, δεν είναι δύσκολο το ψέμα. Είναι πολύ εύκολο. Δεν την έχω δει ποτέ από κοντά. Δε θα της μίλαγα καθόλου. Ανθρώπινα με έχει στενοχωρήσει, αλλά ξέρω ότι έχω δίκιο. Δε θέλω να μιλάω για αυτό κι από μένα να παίρνουν οι άλλοι πατήματα να λένε για αυτό».

Σοφία Μουτίδου: «Η Ελένη Καστάνη με καταριόταν, μας έκανε τη ζωή κόλαση»

Ελένη Καστάνη Σοφία Μουτίδου

Ελένη Καστάνη & Σοφία Μουτίδου είχαν συνεργαστεί και στην παράσταση Τα κορίτσια με τα μαύρα το 2011 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Φλεβάρη, η Σοφία Μουτίδου μέσα από βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι της στο YouΤube, είχε αναφέρει: «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας κι έλεγε "θα σε καρυδώσω". Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Μας καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδελφος στον θίασο του “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”, απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα “Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα”; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top