Νίκος Μπάρκουλης για το bullying: Μου έλεγαν ότι ο πατέρας μου είναι γέρος

Η συμβουλή του Ανδρέα Μπάρκουλη στον γιο του

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος,  μεγάλωσε και είναι πλέον 20 ετών. Φέτος συμμετέχει στο J2US και έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικά σχόλια για την παρουσία του στη σκηνή του μουσικού show.

Ο Νίκος Μπάρκουλης με τον πατερα του, Ανδρεα Μπάρκουλη

Ο Νίκος Μπάρκουλης με τον πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη

Συγκλονίζει ο Νίκος Μπάρκουλης: Η μάχη που δίνει με το αυτοάνοσο νόσημα

Ο νεαρός γύρισε για λίγο τον χρόνο πίσω και μίλησε για τον διάσημο μπαμπά του και πώς τον έζησε εκείνος. «Ήταν εκπληκτικός άνθρωπος. Δε χρειαζότανε να μιλήσει για πολλά πράγματα. Το βλέμμα του, μου έκανε πάντα εντύπωση, χωρίς να λέει κάτι, απλά μόνο που σε κοίταγε. Δε θα το ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του. Η μάνα μου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στα πρώτα μου χρόνια. Δε γύρισε ποτέ να μου πει “είσαι ο γιος του Μπάρκουλη”, ήμουν ένα απλό παιδί. Είχαν ακουστεί πολλά για τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, αλλά αν δεν γνωρίσεις κάποιον από κοντά, δεν μπορείς να έχει γνώμη», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show».

Ανδρέας Μπάρκουλης: Ο 19χρονος γιος του Νίκος είναι δημοφιλής στο Tik Tok

Νίκος Μπάρκουλης: «Μου έλεγαν ο πατέρας σου είναι γέρος»

Ο γιος του ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε και στο bullying που είχε δεχθεί μικρότερος σε σχέση με τον πατέρα του.
«Έχω δει πολλά σχόλια και για την μητέρα μου ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες και πολλή κριτική. Απλά δεν καταλαβαίνω πως περνούν την ώρα τους με το να γράφουν σχόλια… Έχω υποστεί πολύ bullying στο δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο. Δεν ήμουν πολύ κοινωνικός και ήμουν πολύ κλειστός. Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό, ότι ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς. Είχα μια συζήτηση κάποια στιγμή για τα παιδικά χρόνια κι έλεγα γιατί όλα αυτά. Είναι ξεκάθαρα από το σπίτι όλα αυτά, που έλεγαν».

Ο Νίκος Μπάρκουλης με τους γονείς του

Ο Νίκος Μπάρκουλης με τους γονείς του


Ο Ανδρέας Μπάρκουλης δεν παρέλειπε να συμβουλεύει τον γιο του για το τι πρέπει να κάνει όσο θα μεγαλώνει. «Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω όπως το καταλαβαίνω τώρα στα 20 μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, ειδικά από τη στιγμή που μπήκα στο J2US, τώρα καταλαβαίνω το όνομα και του πατέρα μου και ποιος ήταν. Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε να γίνω καλός άνθρωπος. Από όταν άρχισα να μαθαίνω τις λέξεις, μέχρι την ηλικία που έφυγε, άκουγα μόνο αυτό. Ήθελε να είμαι καλός άνθρωπος και να είμαι καλός μέσα μου. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός», πρόσθεσε κλείνοντας ο Νίκος Μπάρκουλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top