Συγκλονίζει ο Νίκος Μπάρκουλης: Η μάχη που δίνει με το αυτοάνοσο νόσημα

Θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη μεγάλωσε και είναι 17 ετών! 

Ο Νικόλας ξέρει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» δεν έκρυψε ότι η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να γίνει ηθοποιός. 

Όπως είπε, θέλει να κάνει περήφανο τον πατέρα του για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και μάλιστα θέλει να περάσει στη σχολή του Εθνικού που ως γνωστόν είναι άκρως απαιτητική. 

Ο μικρότερος γιος του αξέχαστου ηθοποιού αυτόν τον καιρό είναι μαθητής στη δεύτερη τάξη Τεχνικού λυκείου και σπουδάζει τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ωστόσο, ο σκοπός της ζωής του είναι να δώσει εξετάσεις και να περάσει στο Εθνικό.

Όπως τόνισε, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ποια θα είναι η άποψη όποιων θελήσουν να τον κρίνουν ως γιο ενός τόσο σπουδαίου ηθοποιού, όπως ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

Η ζωή του με τη νόσο του Crohn O

 O Νίκος Μπάρκουλης μίλησε για τη νόσο του Crohn, η οποία τον ταλαιπωρεί από την ηλικία των 11 ετών:

«Eίχε σταματήσει την ανάπτυξη μου και έχανα μόνο κιλά. Είχα πόνους απίστευτους. Έχασα την πρώτη γυμνασίου και ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ».

Η μητέρα του, Μαίρη Μπάρκουλη, είναι το στήριγμά του. Ππέρασε και εκείνη δύσκολα, όπως αποκάλυψε ο 17χρονος, καθώς έπασχε από καρκίνο τον οποίο και αντιμετώπισε με επιτυχία:

«Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω. Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Έπρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top