Εβελίνα Παπούλια: Οι δυο γάμοι, τα μπότοξ και η φιλία με την Μπαλατσινού

Εξομολογήθηκε την αγάπη της για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εβελίνας Παπούλια στο Ενώπιος Ενωπίω

Απο τα τέλη της δεκαετίας του '90, «εισέβαλε» στα τηλεοπτικά πράγματα με τον ρόλο της «Μαρίνας Κουντουράτου» από τους Δυο Ξένους, που την έκανε γνωστή εν μία νυκτί.

Full in love η Παπούλια: Για μένα ο σύντροφός μου είναι super ήρωας

Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια που το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου. Με εξομολογητική διάθεση η ηθοποιός αφηγήθηκε τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής της από τα παιδικά χρόνια, την ενασχόληση με τον χορό και το ταξίδι στην Αμερική μέχρι τον πρώτο της ρόλο στην τηλεόραση.

Δυο Ξένοι

Η «Μαρίνα Κουντουράτου» αναφέρθηκε και στον «Κωνσταντίνο Μαρκορά» από τους Δυο Ξένους

Η ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ρόλο που την καθιέρωσε στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και τον τότε συμπρωταγωνιστή της Νίκο Σεργιανόπουλο που πλέον δε βρίσκεται στη ζωή. Μίλησε ακόμα για τα διαζύγια της ζωής της, αλλά και την καλλονή κόρη της Αφροδίτη Λιάντου.

Eβελίνα Παπούλια: Το υπέρογκο ποσό που της πρότειναν για δουλειά 3 μηνών

Στην αρχή της συνέντευξης ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε να μάθει αν η ηθοποιός ήταν πάντα χαμηλών τόνων ή υπήρξε στιγμή που τα μυαλά της «πήραν αέρα». «Πάντα ήμουν έτσι, ακόμα και σε περιόδους μεγάλης επιτυχίας. Ήμουν πάντα low profile….Την περίοδο των Δυο Ξένων είχα τη φήμη της απρόσιτης γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις κι από κάποια στιγμή και μετά αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά "όχι". Έτσι βγήκε η φήμη της απρόσιτης, αλλά στην πραγματικότητα είχα κουραστεί γιατί πάνω κάτω όλοι τα ίδια με ρώταγαν», είπε αποκαλύπτοντας τη συμβουλή που της είχε δώσει ένας δάσκαλός της στην Αμερική, «Aν θες να γίνεις σταρ παίζε πάντα τους ίδιους ρόλους, αν θες να γίνεις ηθοποιός παίξε διαφορετικούς ρόλους».

Εβελίνα Παπούλια Τζένη Μπαλατσινού

Εβελίνα Παπούλια - Τζένη Μπαλατσινού: Μια φιλία που κρατάει πολλά χρόνια! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για την ηθοποιό όμως μίλησε και η παιδική της φίλη, Τζένη Μπαλατσινού. «Είναι όλα τα παιδικά μου χρόνια η Εβελίνα. Αγοροκόριτσο κι αγριοκάτσικο. Ήμασταν τα μόνα δυο κορίτσια στο σχολείο που παίζαμε ποδόσφαιρο. Περνάγαμε μαζί όλα μας τα καλοκαίρια… Κι αυτή κι εγώ με έναν περίεργο τρόπο όταν κάτι συμβαίνει επικοινωνούμε, παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη και για ότι έχει καταφέρει. Ήξερε πάντα τι ήθελε να κάνει… Είναι ένα πολυτάλαντο κορίτσι, γιατί για μένα κορίτσι είναι και κορίτσι θα παραμείμει… Με την κόρη της έχει κάνει εξαιρετική δουλειά», είπε για εκείνη η παρουσιάστρια.

Eβελίνα Παπούλια: Ο θάνατος του Σεργιανόπουλου και η σχέση της με τον Ρήγα

Όσον αφορά στους Δυο Ξένους, είπε: «Το πρώτο μπαμ ήταν οι Δυο Ξένοι. Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δε προλάβαινα, οπότε δεν ήξερα τι γίνεται… Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν. Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δεν κράτησε πολύ. Είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια, αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό».

Εβελίνα Παπούλια Νίκος Σεργουλόπουλος

Με τον Νίκο Σεργουλόπουλο από σκηνή της σειράς Δυο Ξένοι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δε γινόταν να μη μιλήσει για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον θάνατό του: «Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Δε θεωρώ ότι τελειώνει εδώ. Θα πω τον αγαπώ κι όχι τον αγαπούσα. Τον αγαπώ… Είναι ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την καριέρα μου. Με είχε συγκλονίσει όλο αυτό, δεν ήθελα να μιλάω κι ακόμα ταράζομαι. Ίσως φταίει κι ο τρόπος που το είχαν προσεγγίσει τα Μέσα. Ήταν κανιβαλισμός καθαρός αυτό. Το να μη σέβεσαι έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή είναι ό,τι χειρότερο. Ήταν ένας πολύ κλειστός και γλυκός άνθρωπος. Αγαπούσε πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον».

Εβελίνα Παπούλια Αφροδίτη Λιάντου

Η Αφροδίτη Λιάντου έχει πάρει το ταλέντο και την εμφάνιση της μαμάς της /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Λίγο μετά, στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου που φέτος πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη μητέρα της. «Είναι η καλύτερη μαμά. Ποτέ δε με καπέλωσε. Πάντα με βοηθάει και είναι δίπλα μου στα πάντα. Δε με έχει επηρεάσει η μητέρα μου. Εγώ ξεκίνησα με τη μουσική κι όταν μπήκε η υποκριτική στη ζωή μου με ενθάρρυνε, με παροτρύνει να κάνω νέα πράγματα και να κάνω αυτό που θέλω. Μου κάνει κριτική και είναι και πολύ στοχευμένη η κριτική της… Την παρακολουθώ στις δουλειές της, της κάνω παρατηρήσεις αλλά δεν μπορώ να πω και πολλά. Είναι υπέροχη. Τη θαυμάζω και είμαι πολύ τυχερή που την έχω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εβελίνα Παπούλια: Ποζάρει μαζί με την κόρη της και είναι σαν αδερφές!

Για τις αισθητικές επεμβάσεις παραδέχτηκε με χιούμορ: «Αγαπώ τα μπότοξ. Τα λατρεύω. Φαίνεσαι ξεκούραστος. Αλλά οποιαδήποτε άλλη αισθητική παρέμβαση όχι. Το φοβάμαι». 

Για την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Είχα δυο γάμους, πολύ πετυχημένους», είπε γελώντας και συνέχισε: «Ο γάμος ήταν η τελευταία ευκαιρία αυτές οι σχέσεις να ξανασταθούν στα πόδια τους… Έχω την αίσθηση ότι δε μου πηγαίνει ο γάμος. Δεν μπορώ να εξηγήσω απόλυτα το γιατί… Και στους δυο γάμους μου, νομίζω ότι οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν το γάμο και παλεύαμε και οι δυο να σώσουμε κάτι. Στον πρώτο γάμο σαφώς έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη, ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί, είπαμε απλά να το κάνουμε, ήμασταν και πολύ φίλοι όμως. Ο γάμος μας κράτησε 1.5 χρόνο… Μετά μέναμε πάνω-κάτω. Στον δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ. Μετά από έναν μήνα βγήκε το διαζύγιο, πριν ήμασταν έξι χρόνια μαζί…. Μετά τον γάμο ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορα και είπα μέσα μου ότι δε μου αξίζει αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top