Full in love η Παπούλια: Για μένα ο σύντροφός μου είναι super ήρωας

Όσα είπε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή

Ειλικρινής, αυθόρμητη, αλλά και με χιούμορ, η Εβελίνα Παπούλια μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το πώς λειτουργεί ως άνθρωπος στις σχέσεις της.

Η ηθοποιός μίλησε για την  προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως οι δυο γάμοι της, από τις πρώτες κιόλας ώρες της συμβίωσης, την έκαναν να πάρει εύκολα την απόφαση να χωρίσει.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Θέλω… ελευθερία με σχέση!»

«Δεν ήταν να παντρευτούμε. Κάναμε πρώτα πολιτικό με τον Γιώργο Λιάντο. Είχε διαδικασία απίστευτη η αναγνώριση του παιδιού. Δεν ήταν στα πλάνα μας. Ο θρησκευτικός έγινε εξαιτίας της βάφτισης. Έτσι έγινε, πολύ απλά, όχι με ιδιαίτερη σκέψη και ωριμότητα. Ούτε εκείνος μπορούσε να ζήσει με τα δικά μου ελαττώματα. Ο γάμος μας ήταν σαν πάρτι. Με τον Γιώργο, χωρίσαμε λίγο πριν παντρευτούμε, νομίζω έτσι είχε συμβεί. Το σημαντικό ήταν το παιδί. Είχαμε τσακωθεί πριν τον γάμο… Παντρευτήκαμε και ήμασταν του τρελού. Το παλέψαμε με τον Γιώργο, αλλά δε μας βγήκε», είπε αρχικα στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην απόφασή της να κάνει και έναν δεύτερο γάμο, αυτή τη φορά στη Σκωτία με τον Παναγιώτη Κράββα. «Στον δεύτερο γάμο μου ένιωσα στην τελετή πως δεν ξέρω τον σύντροφό μου. Μου είπε να παντρευτούμε σε πύργο στη Σκωτία. Μου έκανε πρόταση εκεί ο Παναγιώτης. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, ήταν του ονείρου. Πολιτικός γάμος ήταν. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Ήταν ένα πολύ συναισθηματικό πράγμα. Είχα ενθουσιαστεί αλλά όχι… Είχα χωρίσει πολύ πριν από τους παντρευτώ. Δεν έχω καταλάβει. Ήμουν τόσο ρομαντική, πίστευα τόσο πολύ σε αυτό που ήθελα να το ζήσω και να το βιώσω. Πίστευα ότι θα μπω σε μια σύμβαση, δεν ήταν πάνω στον έρωτα ή πάνω σε μια τρέλα. Ή να είμαι σίγουρη ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου».

Η ουσιαστική σχέση με την κόρη της,  Αφροδίτη

Η Εβελίνα Παπούλια έχει και μία κόρη την Αφροδίτη Λιάντου, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν. «Για την κόρη μου δε νιώθω αγάπη αλλά είμαι βαθιά ερωτευμένη μαζί της. Είναι έρωτας τα παιδιά.

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου

Τώρα νομίζω ότι διανύουμε με την Αφροδίτη μια πάρα πολύ ωραία περίοδο γιατί ως παιδί δεν την χάρηκα. Τώρα έχουμε μια άλλου είδους σχέση, πιο ουσιαστική».

Εβελίνα Παπούλια: Η πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή με την κόρη της


Ο καρμικός έρωτας με τον παιδικό της φίλο, Σταύρο

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός είναι full in love με τον παιδικό της φίλο, Σταύρο. «Είμαι σε σχέση και είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, τον λατρεύω. Δεν έχω έναν τρίτο γάμο στο μυαλό μου, Η σχέση αυτή είναι καρμική είμαστε από μωρά μαζί. Οι μητέρες μας ήταν κολλητές φίλες, έχουμε μεγαλώσει μαζί. Δεν κάναμε παρέα.

Εβελίνα Παπούλια: Ο νέος έρωτας ήρθε από τα παιδικά της χρόνια

Ήταν μια πολύ ωραία σχέση, ήταν μεγαλύτερος μου αλλά δεν υπήρχε κάτι. Υπήρχε ένας θαυμασμός ανάμεσα στις δυο πλευρές. Δεν ξέρω πώς μας έσκασε, ήταν εντελώς περίεργο. Δε θα μπορούσα να είμαι με τον Σταύρο πιο μικρή. Είμαστε μαζί έξι χρόνια και κάτι μήνες. Δεν κυκλοφορούμε πολύ, αλλά αν συμβεί θα είναι σε κάποια πρεμιέρα. Δεν έχει κανένα ελάττωμα, για μένα. Για μένα είναι my super hero! Νιώθω μεγάλη ασφάλεια  πλάι του και εμπιστοσύνη» εξομολογήθηκε η Εβελίνα Παπούλια.

Η Εβελίνα Παπούλια με τον σύντροφό της, Σταύρο/ φωτογραφία NDP

Η Εβελίνα Παπούλια με τον σύντροφό της, Σταύρο/ φωτογραφία NDP

Η Εβελίνα Παπούλια διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδου της ζωής της! Τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

 


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top