Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία»

Το πρόβλημα υγείας της ηθοποιού

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξομολογήθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

«Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση αλλά αποφάσισα να το αντιμετωπίσω σαν ενός είδους super power…», έγραψε αρχικά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συμπλήρωσε: «Με την ευκαιρία θέλω να πω πως επειδή το «πρόβλημα» ή η ασθένεια κάποιου δεν είναι ορατή στα μάτια δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν υποφέρει τα μέγιστα. Συνεπώς, μην κρίνετε πότε κάποιον ελαφρά τη καρδία».

Τι είναι η υπερακουσία;

Η υπερακουσία ορίζεται ως μια ανωμαλία του αυτιού που δημιουργεί ευαισθησία σε καθημερινούς ήχους με αποτέλεσμα το αίσθημα πόνου και της δυσφορίας. Για μερικούς ανθρώπους, τα συνηθισμένα επίπεδα ήχου προκαλούν πόνο στα αυτιά τους. Αυτό μπορεί να δημιουργεί δυσκολία στην καθημερινότητα τόσο των πασχόντων, όσο και των φίλων ή της οικογένειας τουςαπώλεια ακοής είναι μεγάλη υπόθεση και το γεγονός ότι ο πληθυσμός που αποκτά πρόβλημα ακοής αυξάνεται χρόνο με το χρόνο αποδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top