Megan Fox: Μιλά για πρώτη φορά για τη διαταραχή ψυχικής υγείας που βιώνει

Η μελαχρινή καλλονή παραδέχεται ότι δεν είναι τόσο σίγουρη για το σώμα της

Megan Fox

Η Megan Fox για πρώτη φορά έκανε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις. Η μελαχρινή καλλονή παραδέχεται ότι δεν είναι τόσο σίγουρη για το σώμα της, όσο νομίζουν κάποιοι και αποκάλυψε ότι πάσχει από σωματική δυσμορφία σε πρόσφατη κοινή συνέντευξη με τον σύντροφό της Machine Gun Kelly για το διάσημο βρετανικό περιοδικό GQ. 

«Ναι, έχω δυσμορφία στο σώμα. Έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες», είπε στη συνέντευξή της.

«Μπορεί να κοιτάξουμε κάποιον και να σκεφτούμε: Αυτό το άτομο είναι τόσο όμορφο. Η ζωή του πρέπει να είναι τόσο εύκολη. Πιθανότατα, όμως, δεν αισθάνονται έτσι για τον εαυτό τους», είπε.

Η Σωματική Δυσμορφία περιγράφεται ως διαταραχή ψυχικής υγείας στην οποία ένα άτομο δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται για ένα ελάττωμα στην εμφάνισή του. Η διαταραχή μπορεί να προκαλέσει άγχος και δυσφορία, καθιστώντας δύσκολη τη λειτουργία σε κοινωνικές καταστάσεις και στην καθημερινή ζωή.

Photo by Evan Agostini / Invision / AP

Η Fox δεν ανέφερε λεπτομερώς τους τρόπους με τους οποίους η δυσμορφική διαταραχή του σώματος την επηρεάζει, αλλά έχει συζητήσει άλλα θέματα ψυχικής υγείας στο παρελθόν, λέγοντας ότι έφτασε σε ένα «κρίσιμο σημείο» μετά την κυκλοφορία της ταινίας του 2009 «Jennifer’s Body» στην οποία πρωταγωνιστούσε, επειδή η εικόνα του σώματός της συζητήθηκε όσο ποτέ άλλοτε. 

«Δεν ήταν μόνο εκείνη η ταινία, ήταν κάθε μέρα της ζωής μου, όλη την ώρα, σε κάθε έργο που δούλευα και με κάθε παραγωγό που συνεργάστηκα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, η Megan Fox μίλησε σχετικά με τη σχέση της με τον MGK, με τον οποίο γνωρίστηκαν το Μάρτιο του 2020 στα γυρίσματα της ταινίας τους “Midnight in the Switchgrass” που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

«Την πρώτη φορά που τον κοίταξα στα μάτια, έλεγα: Σε ξέρω. Σε έχω γνωρίσει σε τόσες διαφορετικές μορφές, σε τόσες διαφορετικές ζωές», σχολίασε στις σελίδες του περιοδικού.

«Είναι έκσταση και αγωνία σίγουρα… Δε θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι όλα τέλεια μεταξύ μας. Δεν είπα ότι ήταν το… πιο σκοτεινό παραμύθι χωρίς λόγο», ανέφερε από τη μεριά του ο Machine Gun Kelly χαρακτηρίζοντας τη σχέση τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top