Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση για τον εμβολιασμό της που προκάλεσε ερωτήματα

Η παρουσιάστρια εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μέσω social media ότι ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού μόλις τώρα και πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την απορία τους, για το πώς γίνεται να μην είχε εμβολιαστεί ως τώρα.

Μελέτη: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό και οργάνωσε τα γενέθλια της κόρης της

Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα Ιnstastory και εξήγησε αναλυτικά τον λόγο που δεν είχε ακόμα εμβολιαστεί, ενώ και έστειλε και το δικό της μήνυμα υπέρ των εμβολίων.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε σε story της:

«Το έκανα τώρα γιατί είχα πιστοποιητικό φυσικής ανοσίας τους τελευταίους έξι μήνες. Είχα νοσήσει τον Απρίλιο, επομένως η ανοσία μου λήγει μέσα στον μήνα. Για τους νοσήσαντες προβλέπεται μόνο μια δόση επομένως χθες έκανα την πρώτη και τελευταία δόση με βάση τα τωρινά δεδομένα. Έκανα το Moderna ‘’τυχαία’’.

Δεν πόνεσε καθόλου και τώρα (20 ώρες μετά) είναι βαρύ και ασήκωτο το δεξί χέρι (της ένεσης) ενώ νιώθω μια κούραση και έλλειψη ενέργειας, όπως και όταν νόσησα με Covid. Δε φοβήθηκα, δε φοβάμαι. Περισσότερο με προβληματίζει η ακτινοβολία των κινητών και το τι τρώμε, παρά το εμβόλιο.

Κάποιοι ρώτησαν “και αν πεθάνεις;”. Θα πεθάνω κάποια στιγμή όπως και όλοι μας. Το αν πεθάνω από το εμβόλιο είναι τελείως υποθετικό σενάριο. Το ότι ο κόσμος πεθαίνει καθημερινά από Covid είναι δεδομένο.

Πάω με τα δεδομένα και όχι τις υποθέσεις σε όλα στη ζωή μου… Για τους “αρνητές” δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του. Ωστόσο θεωρώ πως πρέπει να είναι πολύ δυσάρεστο και για τους ίδιους το να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε οικουμενικά δεδομένα και τις ανάγκες ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και η δυσκολία αυτής της προσαρμογής δεν έχει να κάνει με τις ελευθερίες στις οποίες όλοι έχουμε πρόσβαση στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά με δυστοκίες που προκαλεί στον άνθρωπο η αντικοινωνική συμπεριφορά».

μελετη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top