Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα!»

Η εξομολόγηση για τη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Πηλιχού στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Νέες αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη έκανε η Ιωάννα Πηλιχού, μιλώντας την Κυριακή στο Καλύτερα Δε Γίνεται.  

«Είναι γνωστό στον κόσμο ότι είχα στενή σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αγαπάει τους συναδέλφους της, εξομολογήθηκε τη δική της εμπειρία.

Χριστίνα Αλεξανιάν Ιωάννα Πηλιχού Πέτρος Φιλιππίδης

Η Ιωάννα Πηλιχού με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Χριστίνα Αλεξανιάν σε θεατρική πρεμιέρα το 2010 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Mπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δε βιώσαμε οι ηθοποιοί. Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δε γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων. Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο».

Πηλιχού: «Δέχτηκα επίθεση μέσα από ένα τρέιλερ λίγων δευτερολέπτων»

«Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying κι όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ κι άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα κι εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά», συμπλήρωσε.

Ιωάννα Πηλιχού

Η Ιωάννα Πηλιχού στο star.gr: «Δε με απασχολεί το ενδεχόμενο ενός παιδιού»

«Μου έχει τύχει αρκετές φορές στον χώρο σεξουαλική παρενόχληση όπως κι επαγγελματικός εκφοβισμός», πρόσθεσε η Ιωάννα Πηλιχού στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top