«Είναι γνωστό στον κόσμο ότι είχα στενή σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Όσα είπε ο ηθοποιός που υπήρξε στενός του συνεργάτης

Δείτε όσα είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή Dot.

Πρόσφατα τον σκηνοθέτησε στο θέατρο, ενώ πρωταγωνίστησε και σε άλλη παράστασή του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media, που αποδείκνυαν ότι εκτός από την επαγγελματική, είχαν και μια πιο φιλική σχέση.

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το απολογητικό υπόμνημα του ηθοποιού

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην εκπομπή Dot. για τη συνεργασία που είχε με ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν εδώ και μήνες στην επικαιρότητα, τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αντίνοος Αλμπάνης Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Αντίνοος Αλμπάνης με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο Κατράκειο Θέατρο το καλοκαίρι του 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Eίναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη για όλους μας και ξέρετε καλά ότι αυτή τη στιγμή μιλάμε για ανθρώπους με τους οποίους γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Το λέω αυτό γιατί είναι γνωστό στον κόσμο ότι εγώ είχα μια στενή σχέση με τον Πέτρο. Παρ’ όλα αυτά άκουσα πράγματα για τα οποία δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου. Γίνεται πολύς ντόρος τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους που υπερασπίζονται τον Πέτρο ή βγαίνουν και παίρνουν θέση υπέρ του. Αν εγώ έχω φερθεί με πολύ άσχημο τρόπο στη Νάντια αλλά εξαιρετικά στον Μίνω (σ.σ. τους παρουσιαστές της εκπομπής Dot.), αυτό δεν με αποκαθιστά στα μάτια της Νάντιας ούτε με εξιλεώνει». 

Αντίνοος Αλμπάνης για καταγγελίες στο θέατρο: «Δεν τα ξέρουμε και όλοι όλα»

«Όταν, δε, μιλάμε για πράγματα που είναι πολύ σοβαρά, το να βγαίνω και να υπερασπίζομαι τον Πέτρο, προκαλεί πολύ μεγάλο πόνο και δυστυχία σε όλα αυτά τα κορίτσια τα οποία βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αντίνοος Αλμπάνης

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στον καναπέ του Dot.

«Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι είναι υπόδικοι. Υπάρχει το δικαστήριο και τα αρμόδια όργανα που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ δε θα βοηθήσω αυτή τη δουλειά με το να πλέξω το εγκώμιο του Πέτρου», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Ενοχλημένος ο Αντίνοος Αλμπάνης με υβριστικό σχόλιο στα social media

«Στο θέατρο έχω υποστεί εξευτελισμό από σκηνοθέτες και μάλιστα τις εποχές που πιστεύαμε ότι όσο πιο δύσκολη είναι η συνθήκη της συνεργασίας, τόσο μεγαλύτερο είναι το credit που παίρνεις. Φυσικά και τότε θεωρούσα ότι αυτό είναι κανονικό. Επιδίωκα να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να επιβιώσω», αποκάλυψε μιλώντας για τη δική του εμπειρία ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top