Πηλιχού: «Δέχτηκα επίθεση μέσα από ένα τρέιλερ λίγων δευτερολέπτων»

Η απάντηση για την σκοπιανή ταινία που πρωταγωνιστεί

Μετά την περσινή επιτυχημένη του πορεία το καθηλωτικό μυθιστόρημα του Τζων Φώουλς ο «Συλλέκτης», επέστρεψε στο καλοκαιρινό θέατρο «Αθηνά», με τους Αργύρη Αγγέλου και Ιωάννα Πηλιχού σε σκηνοθεσία του σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν. 

Αγγέλου-Πηλιχού

Η όμορφη ηθοποιός μιλώντας στα star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη σημειώνει για την παράσταση: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η παραγωγή και οι άνθρωποι του θεάτρου μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Είναι ευλογία για εμάς ότι παρά τις δυσκολίες που περνάμε ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την παράσταση και φεύγει ευχαριστημένος από το θέατρο.» 

Η πρωταγωνίστρια πλέον βρίσκεται σε μια ώριμη φάση της ζωής της καλλιτεχνικά και προσωπικά όπως μας δηλώνει: «Έχω ηρεμήσει αρκετά διότι είμαι έντονη προσωπικότητα και παλαιότερα ήμουν ακόμη πιο πολύ. Προσπαθώ πλέον να κουμαντάρω τον εαυτό μου. Εάν κάποιος με προσβάλει θα ανταποκριθώ αντίστοιχα. Όταν αισθανθώ σεβασμό, θα προσπαθήσω να ανταποδώσω το καλύτερο που μπορώ.» 

Η Ιωάννα Πηλιχού που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την πετυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» με τον Γιάννη Μπέζο, αισθάνεται ευγνώμων για την τύχη που είχε να συμμετέχει στην πετυχημένη κωμωδία του Mega: «Για εμένα η σειρά ήταν ευλογία. Έμαθα πολλά από του πρωταγωνιστές της σειράς. Για εμένα το Ευτυχισμένοι Μαζί υπήρξε σαν μια δεύτερη σχολή. Με τον Γιάννη Μπέζο δεν έχει τύχει να ξανασυνεργαστούμε αλλά τον εκτιμώ απεριόριστα.» 

Ιωάννα Πηλιχού star Συνέντευξη

Η ηθοποιός απαντάει για τις αντιδράσεις που υπήρξαν πρωταγωνιστώντας στην ταινία Σκοπιανής παραγωγής «Mocking Of Christ», η οποία έθιγε το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων σε Μακεδονία, πριν από δύο χρόνια την στιγμή που στη χώρα μας υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για το Μακεδονικό: «Θεωρώ ότι όταν δεν έχεις δει κάτι δεν μπορείς να το κρίνεις. Από ένα πολύ μικρό τρέιλερ βγήκαν διάφορα συμπεράσματα τα οποία δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της ταινίας που πρόκειται για μια ιστορία αγάπης. Μέσα από ένα τρέιλερ λίγων δευτερολέπτων δέχτηκα αυτήν την επίθεση. Προτείνω λοιπόν σε όσους με έκριναν να δούνε πρώτα την ταινία και μετά να εκφράσουν άποψη. Αφετέρου εγώ έκανα απλά έναν ρόλο ως ηθοποιός, δεν συμμετείχα σε κάποιο ιστορικό ντοκιμαντέρ. Ήταν απλά ένας ρόλος που έπαιξα.» 

Τέλος η Ιωάννα Πηλιχού αποκαλύπτει στο star.gr ότι ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά μαζί με τον σύντροφό της που είναι σκηνοθέτης: «Έχουμε κάνει έναν πιλότο για μια νέα κωμωδία πολύ ιδιαίτερη και διαφορετική από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Ο σύντροφος μου θα είναι ο σκηνοθέτης. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούμε μαζί.» 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης
Κάμερα/Μοντάζ: Λαμπρινή Μπεστεμιώτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top