Η Ιωάννα Πηλιχού στο star.gr: «Δε με απασχολεί το ενδεχόμενο ενός παιδιού»

Δείτε όσα εξομολογήθηκε η γλυκιά ηθοποιός

Το γέλιο της αντηχεί από τα πρώτα λεπτά που μπαίνει στον χώρο που μας φιλοξένησε για τη συνέντευξη. Η ενέργειά της την κάνει άμεσα συμπαθή και οικεία. Όσο κι αν υποκρίνεται την «ηλίθια» στην παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας» στο θέατρο ΠΚ, είναι ξεκάθαρο πως η σχέση της Ιωάννας Πηλιχού με αυτόν τον ρόλο, περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στο θεατρικό σανίδι!

Η ερωτευμένη έφηβη κι επαναστάτρια χωρίς αιτία «Εύα» το 2007 στην κωμική σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί», ήταν αυτή που την έκανε γνωστή από τη μία μέρα στην άλλη. «Είναι ευτύχημα να έχεις συμμετάσχει σε τέτοια σειρά… επειδή από εκεί ξεκίνησα με αυτή τη δουλειά ήταν για μένα κάτι πολύ ιδιαίτερο, το αγαπούσα πάρα πολύ» εξομολογείται στο star.gr

«Δεν έχει τύχει κάτι… Δεν είναι ότι δε θέλω να κάνω τηλεόραση. Την αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση, μου αρέσει υπερβολικά» αποκαλύπτει για την «αποχή» της από τη μικρή οθόνη. Όσον αφορά στην πρόσφατη «κόντρα» ανάμεσα στις «Άγριες Μέλισσες» και «Το Κόκκινο Ποτάμι» σε ποια θα ήθελε να παίξει; «Όλες αυτές οι δουλειές είναι πολύ αξιόλογες… Οι "Άγριες Μέλισσες" νομίζω ότι είναι κάτι που θα ήθελα κι εγώ να παίξω. Είναι πραγματικά πάρα πολύ αξιόλογη δουλειά. Είναι και του στιλ που μου αρέσει σαν ηθοποιός» λέει στην κάμερα.

Η Ιωάννα Πηλιχού σε πρόσφατη έξοδο με τον σύντροφό της Μάκη Τσούφη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η όμορφη ηθοποιός είναι πολύ ευτυχισμένη τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του συντρόφου της Μάκη Τσούφη, ωστόσο δεν κάνει σχέδια να ολοκληρώσει αυτή της την ευτυχία. «Δεν έχω πάρει τέτοια απόφαση. Είναι μία πολύ μεγάλη δέσμευση όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου και με το πρόγραμμα που έχω… δεν είναι κάτι που με απασχολεί σε αυτήν τη φάση της ζωής μου» απαντάει για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού. 

Με τον Ευθύμη Ζησάκη και τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης «Η εκδίκηση της ηλίθιας»

Αγαπώντας πολύ το θέατρο, η Ιωάννα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας» του Δημήτρη Μητρόπουλου με τον Ευθύμη Ζησάκη, τον Βασίλη Ζούκα, την Κατερίνα Βλαμάκη και τη Χρύσα Παπαλελούδη στο Θέατρο ΠΚ κάθε Σάββατο και Κυριακή. «Συμβαίνει ένας χαμός. Υπάρχουν πάρα πολλές κομπίνες που διασταυρώνονται… Η ηλίθια είναι ο δικός μου ο ρόλος γιατί θέλω να πάρω μια εκδίκηση, αλλά όλα ανατρέπονται. Έχει γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά. Είναι πολύ ευρηματικό το σενάριο!» λέει για τη νέα της παράσταση.

Η Ιωάννα στη σκηνή του Θεάτρου ΠΚ ως «ηλίθια»

Κλείνοντας η Ιωάννα μας εκμυστηρεύεται τα όσα ενδιαφέροντα πράγματα κάνει εκτός της «Ηλίθιας», αφού ετοιμάζεται να παίξει στην πολυσυζητημένη ταινία του Χρήστου Δήμα για την ιστορία του Παναθηναϊκού. «Ο ρόλος μου θα είναι στη δεκαετία του ’50 και μου αρέσει πολύ γιατί είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει» λέει με ενθουσιασμό. Από τον Μάρτιο του 2020 θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στον «Συλλέκτη» με τον Αργύρη Αγγέλου, ενώ θα πρωταγωνιστήσει σε μία ακόμα παράσταση. Ανάμεσα σε όλα αυτά θα κάνει και δύο ταινίες με την εταιρεία παραγωγής του συντρόφου της, την «77 Films». «Είναι δημιουργική περίοδος πάρα πολύ καλή… δεν κάθομαι καθόλου!» μας λέει κλείνοντας με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Κάμερα-μοντάζ: Amber Doku

*Ευχαριστούμε πολύ το εστιατόριο «Φιλέρι» (Λεωφ. Πεντέλης 109, Χαλάνδρι) για τη φιλοξενία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top