Ιωάννα Μαλέσκου: «Η Μενεγάκη δεν είναι πρόσωπο που θέλεις να ανταγωνιστείς»

Έτσι σχολίασε την τηλεοπτική της επιστροφή

Δείτε το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσκου στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ!

Τόσο καιρό την αποκαλούσαν «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης», ωστόσο φέτος έφτασε η ώρα να… αναμετρηθεί τηλεοπτικά για πρώτη φορά με τη «βασίλισσα» της TV.

Γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο: «Δε γνωρίζω καθόλου ποια είναι η Μαλέσκου»

Η Ιωάννα Μαλέσκου που συνεχίζει με το Love it στον ΣΚΑΪ και θα βρίσκεται «απέναντι» από τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, σχολίασε μιλώντας στο περιοδικό τηλέραμα τη νέα της τηλεοπτική αντίπαλο και βετεράνο της ελληνικής τηλεόρασης.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει θραύση με τις σέξι πόζες της στο Instagram /Φωτογραφία Instagram

Ελένη Μενεγάκη: Για φαγητό με τους νέους της συνεργάτες

Στην ερώτηση αν αισθάνεται ότι φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Ο ανταγωνισμός ήταν και θα είναι μεγάλος. Αυτό, όμως τελικά, κάνει όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον χώρο αυτό, να βγαίνουμε από την comfort zone μας και να γινόμαστε καλύτεροι για να έχει το κοινό την ευχέρεια να επιλέγει ό,τι το ευχαριστεί περισσότερο. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι πρόσωπο που θέλεις να ανταγωνιστείς, αλλά να μάθεις από αυτήν και την πορεία της. Νέα πρόσωπα, νέες ομάδες, μετακινήσεις, αλλαγή σε ζώνες, νέες εκπομπές… όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλιώς τι αξία θα είχε αν όλα ήταν προβλεπόμενα κι εύκολα; Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους μας, με υγεία και καλές προθέσεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top