Γιάννης Αϊβάζης: «Ο οποιοδήποτε Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να τιμωρηθεί»

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Δείτε όσα είχαν πει σύζυγος και κόρη πρόσφατα στους «Κου Κου»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε ανοιχτά για το κίνημα #MeToo, καθώς και για το πλήθος των καταγγελιών στον χώρο του θεάματος, ενώ τοποθετήθηκε και για την υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

 

Γιάννης Αϊβάζης: Οι αγαπησιάρικες ευχές στην Κορινθίου για τη γιορτή της

«Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε έχει αδικήσει έναν άλλον άνθρωπο ή έχει πειράξει κάποιον ηθικά ή σωματικά πρέπει να τιμωρηθεί. Εύχομαι να μη μείνει εδώ. Όσον αφορά στις δύο υποθέσεις, επειδή έχω παίξει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έχουμε περάσει και μια σεζόν μαζί, θεωρώ ότι αν έχουν συμβεί αυτά τα αδικήματα, ο οποιοσδήποτε Πέτρος, πρέπει να τιμωρηθεί. Είτε έχουν περάσει πέντε χρόνια είτε τριανταπέντε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου: Ευτυχισμένες στιγμές στη Μύκονο

«Από εκεί και πέρα, όχι δεν θεωρώ ότι πρέπει να κλείσει εδώ πέρα. Πρέπει να ανοίξει και σε άλλους χώρους. Δεν είναι μόνο ο δικός μας χώρος με παρενοχλήσεις και τέτοια σαπίλα. Ας μιλήσουν οι γυναίκες κι όχι για θέμα εκδίκησης, αλλά για θέμα ηθικής. Δόθηκε αυτή η ευκαιρία στις γυναίκες να μιλήσουν ή και στους άντρες γιατί μην ξεχνάμε υπάρχουν και άντρες που μπορεί να έχουν κακοποιηθεί. Ας αρπάξουν αυτή την ευκαιρία για να ξεβρωμίσει ο τόπος», συμπλήρωσε ο Γιάννης Αϊβάζης για το κίνημα #MeToo.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top