Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένος με την Ιωάννα Τούνη

«Όποιος ερωτεύεται, αυτά παθαίνει, ε;» λέει στο Instagram

Σαν βόμβα στο Instagram, έσκασε πριν από λίγες μέρες η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου που ανταλλάσσουν ένα ρομαντικό φιλί μέσα στους καταρράκτες, σε μέρος όπου έκαναν διακοπές.

Μπορεί οι δυο τους να είναι μαζί εδώ και καιρό, όμως ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι κοινές τους εμφανίσεις, ωστόσο, ήταν τόσες πολλές, που κάτι τέτοιο ήταν… αδύνατο. 

Έτσι, η ξανθιά influencer και επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να επιβεβαιώσει το ειδύλλιό της με το μοντέλο με το εν λόγω post, το οποίο έχει αποσπάσει περισσότερα από 175.000 likes.

Τούνη - Αλεξάνδρου: Η κοινή φωτογραφία και το «καυτό» φιλί!

 

Όπως φαίνεται, το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάλιστα έκανε σήμερα... μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση χωρίς να το καταλάβει!

Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο και ο γυμναστής του τον «τιμωρούσε» που είχε τόσο καιρό να γυμναστεί και να προσέξει τη διατροφή του, καταϊδρωμένος και εξουθενωμένος, ανέβασε ένα Instastory, όπου λέει χαρακτηριστικά στον εαυτό του: «Ήθελες έρωτα, ποτά και ξενύχτια και έχω τον ζερζεβούλη από πίσω μου. Όποιος ερωτεύεται, αυτά παθαίνει, ε;».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top