Τούνη - Αλεξάνδρου: Η κοινή φωτογραφία και το «καυτό» φιλί!

Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με μια ανάρτηση στο Instagram

Ερωτευμένη είναι η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι είναι τους τελευταίους μήνες μαζί και προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό αλλά δεν τα καταφέρνουν! 

Η ξανθιά influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή τους φωτογραφία με τους δύο τους να ποζάρουν μπροστά από έναν καταρράκτη και να δίνουν ένα «καυτό» φιλί.

Τούνη - Αλεξάνδρου

Πρόσφατα η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι διανύει μία ευτυχισμένη περίοδο, αποφεύγοντας για άλλη μια φορά να αναφέρει το όνομα του αγαπημένου της.

Ιωάννα Τούνη: Το κοινό post με τον Αλεξάνδρου που πρόδωσε τη σχέση τους

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα», είχε σχολιάσει μέσω instagram.

Νωρίτερα, η Ιωάννα έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη, καθώς για πρώτη φορά δημοσίευσε στο instagram βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από τις διακοπές τους, όπου το ζευγάρι διασκεδάζει στην παραλία. Στην ίδια παρέα και ο γνωστός δικηγόρος, Χάρης Αναγνωστόπουλος.

Τούνη - Αλεξάνδρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top