Απόστολος Γκλέτσος: «Σου καυτηριάζουν την καρδιά χωρίς νάρκωση»

Όσα είπε ο ηθοποιός για την περιπέτεια της υγείας του

Στον τόπο καταγωγής του, στη Στυλίδα, βρίσκεται ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός θα βρίσκεται εκεί για λίγες ακόμα ημέρες, μιας και θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Απόστολος Γκλέτσος: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε ότι η κόρη του έχει αγόρι

Λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει έκανε τον απολογισμό του και μίλησε για τον δύσκολο χειμώνα που πέρασε.

Απόστολος Γκλέτσος

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας, με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό», είπε αρχικά στο «ΕΓΩ».

Μιλώντας για την εξωτερική του εμφάνιση δήλωσε: «Δεν ξέρω τι σημαίνει ωραίος. Για τους άντρες το αν είσαι ωραίος ή άσχημος είναι λίγο κολοκύθια. Αυτά είναι περισσότερο γυναικεία πράγματα. Τι θα πει ωραίος άντρας; Ο άντρας είναι η κουβέντα του, η περπατησιά του, η σκιά του. Το «ωραίος» είναι για γέλια».

Σε ερώτηση για την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε στα 35 του απάντησε: «Δεν ήταν εγχείρηση. Ήταν κάτι χειρότερο, γιατί το κάνεις ζωντανός, χωρίς νάρκωση. Σου καυτηριάζουν την καρδιά. Ήταν οδυνηρό, πόνεσα, ταλαιπωρήθηκα και φοβήθηκα. Αυτό συνέβη μία ημέρα που έκανα γυμναστική και λιποθύμησα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top