Απόστολος Γκλέτσος: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε ότι η κόρη του έχει αγόρι

«Όχι απλά μου μοιάζει, είναι σαν να την έκανα μόνος μου»

Είναι γνωστό ότι ως κλασικός μπαμπάς έχει αδυναμία στην κόρη του Βαλίσια, την οποία απέκτησε από τη σχέση του με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα.

Απόστολος Γκλέτσος: Δείτε την πανέμορφη 18χρονη κόρη του, Βαλίσια

Ο Απόστολος Γκλέτσος καλεσμένος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τη 19χρονη σήμερα δεσποινίδα.

Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε θεατρική πρεμιέρα το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Κατουριέμαι πάνω μου. Όχι απλά μου μοιάζει είναι σαν να την έκανα μόνος μου. Η μαμά της είναι μια πανέμορφη γυναίκα, μελαχρινή, σκούρα. Η κόρη μου έχει το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει, τον χαρακτήρα της. Ευτυχώς δεν έχει τίποτα από μένα. Μου κάνει συνήθως κριτική όταν είμαι μαζί της που μου ξεφεύγει και περιαυτολογώ», δήλωσε.

Στο αγόρι της κόρης του τι θα έλεγε; «Το μόνο που θέλω είναι όταν ανεβαίνετε στη μηχανή να φοράει κράνος και να μην έχει πιει αλκοόλ», απάντησε στη Ναταλία Γερμανού.

Απόστολος Γκλέτσος: «Κάποιες φορές πάτησα τα όρια του θύτη»

Στη συνέχεια εξήγησε ότι χάρηκε μόλις έμαθε πως η κόρη του έχει σχέση. «Τι, θα την κάνω καλόγρια; Tης αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει. Και θα κλάψει και θα στεναχωρεθεί, και θα ερωτευτεί και θα φάει χυλόπιτα και θα δώσει χυλόπιτες. Αυτό που μου κάνει πολύ καλή εντύπωση είναι ότι έχει φίλους που είναι κολλητοί. Εμείς δεν ήμασταν έτσι κολλητοί. Μυστικό για τη φίλη της δεν παίρνεις», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top