Σταμάτης Γονίδης - Κατερίνα Κουργιουξίδου: Βαπτίζουν την κόρη τους!

Το τάμα στην Παναγία και τα ονόματα που θα πάρει η μικρή

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον Σταμάτη Γονίδη και την Κατερίνα Κουργιουξίδου μιας και σε λίγο καιρό θα βαπτίσουν την κορούλα τους.

Ο Σταμάτης Γονίδης έγινε ξανά μπαμπάς- Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή

Η μικρή ήρθε στον κόσμο στις 21 Νοεμβρίου 2020 και επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτα του ζευγαριού. Η ευτυχισμένη μαμά μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη για την επικείμενη βάπτιση αλλά και τα δύο ονόματα που θα πάρει η μικρή.

Σταμάτης Γονίδης: Χορεύει με την τριών μηνών κορούλα του!

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου ετοιμάζουν τη βάπτιση της κόρης τους
 «Η βάφτιση θα γίνει στις 12 Σεπτέμβρη στην Αθήνα. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει σε ποια εκκλησία. Θα την ονομάσουμε Μαρία – Ελένη και θα έχουμε τρεις νονούς, οι οποίοι είναι καλοί μας φίλοι, ο Γιάννης, ο Νίκος και η Μαριλένα. Το Μαρία είναι επειδή την είχαμε τάξει στην Παναγία και το Ελένη είναι της μητέρας μου» δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

«Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι. Περιμένουμε να βαπτίσουμε το μωρό μας, θα γίνει χριστιανή», πρόσθεσε η ίδια δίχως να μπορεί να κρύψει την ευτυχία της.

Άραγε θα ήθελε να αποκτήσει ένα δεύτερο μωράκι; «Άμα θέλει ο Κύριος, βεβαίως», ήταν η απάντηση της συζύγου του Σταμάτη Γονίδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top