Σπύρος Φωκάς: «Κράτα γερά! Τα λιοντάρια δε λυγίζουν!» του λένε οι γιατροί

Ο ηθοποιός νοσηλεύεται επί τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο

Ο Σπύρος Φωκάς φαίνεται πως ακόμα ταλαιπωρείται με την υγεία του, αφού εδώ και τρεις εβδομάδες νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Espresso, όλα άρχισαν πριν από περίπου δύο μήνες, όταν η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά διαπίστωσε ότι καθημερινά ο 83χρονος ηθοποιός ήταν και πιο καταβεβλημένος. Άμεσα μεταφέρθηκε από το σπίτι-κοντέινερ στο Καλαμάκι Κορινθίας στο Νοσοκομείο Κορίνθου.  

Σπύρος Φωκάς: «Δεν πεθαίνω ακόμα. Αντέχω…»

Εκεί οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως τα αιμοπετάλια του είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η υγεία του, όμως, δεν βελτιώθηκε, οπότε ο Σπύρος Φωκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αθήνας.  

Ο Σπύρος Φωκάς ζει τα τελευταία χρόνια απομονωμένος στο μικρό του σπίτι στο Καλαμάκι Κορινθίας, με την αγαπημένη σύζυγό του, Λίλιαν

Τα νέα για την εισαγωγή του ηθοποιού στο Λαϊκό Νοσοκομείο διαδόθηκαν στα δωμάτια, και ασθενείς και νοσηλευτές θέλησαν να του ευχηθούν περαστικά και να του πουν πόσο τον θαυμάζουν: «Κράτα γερά Φωκά! Τα λιοντάρια δεν λυγίζουν». Με αυτή την φράση οι γιατροί προσπαθούν εδώ και τρεις εβδομάδες να είναι συνοδοιπόροι στη μάχη που δίνει ο σπουδαίος ηθοποιός.

Κρίσιμες ώρες για τον Σπύρο Φωκά: «Οι γιατροί περιμένουν ένα θαύμα»

Ωστόσο, ο Σπύρος Φωκάς είναι αρκετά καταβεβλημένος και αποφεύγει τις έντονες συγκινήσεις. Οι τελευταίες εξετάσεις που έκανε δυστυχώς δεν βγήκαν καλές. Η Άννα Φόνσου, Πρόεδρος στο Σπίτι του Ηθοποιού, τον βοηθάει εδώ και λίγες μέρες επιλύοντας διάφορα ζητήματα που έχει εκτός νοσοκομείου.  

Όλοι ελπίζουν ο αγαπητός ηθοποιός να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του και να επιστρέψει στο σπίτι του!  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top