Χριστίνα Κοντοβά: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

«Δε χορταίνουμε αγκαλιές» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας

Στην Καμπάλα βρίσκεται εδώ και 2 εικοσιτετράωρα η Χριστίνα Κοντοβά και περνά όμορφες στιγμές με τη μικρή Ada.

Η σχεδιάστρια μόδας που είναι ανάδοχη μητέρα του μικρού κοριτσιού ζει το τελευταίο διάστημα μεταξύ  Ελλάδας και Καμπάλας προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της υιοθεσίας και να γίνει και επίσημα μητέρα της Ada.

Χριστίνα Κοντοβά: Έφυγε για Ουγκάντα μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη

Η Χριστίνα έχει μεγάλη αδυναμία στη μικρή και όπως έγραψε στα social media δε τη χορταίνει.

 

 

«Δυο μέρες προσπαθούμε να χορτάσουμε αγκαλιές… δεν χορταίνουμε όμως» έγραψε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Τζώνη  Καλημέρη δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά τη μικρή Ada. 

«#4η_φορά_μπαμπάς»: Ο Τζώνη Καλημέρης αγκαλιά με τη μικρή Ada

Ο σύντροφος της Χριστίνας Κοντοβά, Τζώνη Καλημέρης είναι πάντα στο πλευρό της και αγαπάει πολύ τη μικρή Ada

H σχεδιάστρια είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους την επιθυμία της να υιοθετήσει τη μικρή από την Ουγκάντα στις αρχές Απριλίου. 

«Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα» είχε γράψει στο Instagram.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή ήταν ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top