Ρένος Ρώτας: «Έκανα βουτιά από άλογο από ψηλά»

Τι δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Νάρθηκα στο χέρι αναγκάστηκε να βάλει ο αγαπημένος ηθοποιός Ρένος Ρώτας, όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», αφού έπεσε από μεγάλο ύψος, καθώς έκανε ιππασία.

Ρένος Ρώτας: «Το μόνο που χρωστάω στον κύριο Λιγνάδη είναι δύο μπούφλες»

Είναι νέος, ταλαντούχος κι ένας από τους πολυσυζητημένους ζεν πρεμιέ του ελληνικού θεάτρου. Ο λόγος για τον απόφοιτο της σχολής Εθνικού Θεάτρου, Ρένο Ρώτα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα ιππασίας. Στο τελευταίο μάθημα, δυστυχώς, είχε ένα ατύχημα, και έπεσε από το άλογο, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του και να φορέσει νάρθηκα για κάταγμα κερκίδας.

Ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα ιππασίας. Στο τελευταίο μάθημα, δυστυχώς, είχε ένα ατύχημα, και έπεσε από το άλογο, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του και να φορέσει νάρθηκα για κάταγμα κερκίδας.

«Είμαι 29 χρόνων μαντράχαλος και ήμουν έτοιμος να ζητήσω δανεικά»

Όπως δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»: «Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου, θα μπορούσε να έχει μετατόπιση, αλλά εν τέλει δεν είχε, οπότε δε χρειάστηκε χειρουργείο, απλώς βάλαμε έναν γύψο και τώρα αυτόν τον νάρθηκα, με τον οποίο έχουμε προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες της παράστασης».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top