Η απάντηση των Maneskin για τα ναρκωτικά: «Δε θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο!»

Όσα είπε το πολυσυζητημένο γκρουπ σε BBC & RTL

Οι νικητές της φετινής Eurovision, το πολυσυζητημένο ιταλικό συγκρότημα Maneskin, ξεκαθάρισαν ότι ο τραγουδιστής τους Νταμιάνο Νταβίντ, δεν έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του τελικού.

Måneskin: Η αγάπη για την Ελλάδα και οι εκκεντρικές εμφανίσεις

Όπως είδαμε το πρωί της Δευτέρας στη «Φωλιά των Κου Κου», το ιταλικό συγκρότημα έδωσε συνεντεύξεις σε μεγάλα ευρωπαϊκά Μέσα, απαντώντας για τις κατηγορίες, αφότου ο τραγουδιστής τους απαλλάχθηκε από την χρήση ναρκωτικών από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU).

Τα μέλη του συγκροτήματος, Damiano, Βικτόρια ντε Αντζέλις, Ίθαν Τόρκιο και Τόμας Ράγκι θέλησαν να αναφερθούν στις κατηγορίες λέγοντας ότι «δε θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο».

Πριν από λίγες ημέρες, ο παρουσιαστής του BBC Breakfast, Νταν Γουόκερ ρώτησε τον τραγουδιστή εάν οι φήμες για την χρήση ναρκωτικών είχαν επισκιάσει την νίκη του συγκροτήματος. «Ήταν η στιγμή που μόλις μας είχαν δώσει 12 πόντους κι εκείνη την ώρα ο Τόμας έσπασε ένα ποτήρι, οπότε ενώ πανηγύριζα είδα τα σπασμένα γυαλιά. Ένιωσα προσβεβλημένος με όλο αυτό».

Τραγούδι των Maneskin ακούγεται στην ταινία «Κρουέλα»

«Είμαστε νέοι με τεράστιο πάθος για τη μουσική και αυτό επισκιάζει τη νίκη μας. Θα υποβληθώ σε εξετάσεις σήμερα και θα αποδείξουμε ότι όλα είναι εικασίες. Επιτρέψτε μου να πω ότι είμαστε πραγματικά προσβεβλημένοι», είχε δηλώσει λίγες ώρες προτού υποβληθεί στις εξετάσεις που έδειξαν ότι δεν είχε γίνει χρήση ναρκωτικών.

Damiano David: «Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος στη Eurovision»

Υπενθυμίζεται ότι ο Damiano κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Γιουροβίζιον το Σάββατο 22 Μαΐου, φάνηκε να σκύβει στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά του, με μερικούς να αναρωτιούνται αν έκανε χρήση ναρκωτικών.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top