Måneskin: Η αγάπη για την Ελλάδα και οι εκκεντρικές εμφανίσεις

Τι δήλωσαν στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»

Οι  Måneskin όταν έπαιζαν μουσική  στους δρόμους της συνοικίας Colli Portuensi της Ρώμης δύσκολα μπορούσε να φανταστεί ότι κάποια μέρα θα κέρδιζε τη Eurovision 2021.  

Måneskin: Από μπάντα των… δρόμων της Ρώμης στην κορυφή της Eurovision!

Το ιταλικό συγκρότημα που κέρδισε τη φετινή Eurovision όλα τα θετικά σχόλια, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». Όταν ρωτήθηκαν πώς αισθάνονται που θεωρούνται φέτος το μεγάλο φαβορί, εκείνοι απάντησαν ότι δεν το περίμεναν, αφού αντιπροσωπεύουν τη ροκ μουσική, κάτι που δεν είναι πολύ κοινό σε τέτοιες διοργανώσεις, οπότε και νιώθουν πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι γι'αυτό.

Το τραγούδι της Ιταλίας που κέρδισε την 1η θέση στη Eurovision 2021

Μάλιστα, ο τραγουδιστής των Måneskin δήλωσε ότι έχει επισκεφθεί την Ελλάδα στο παρελθόν και έχει έρθει διακοπές στην υπέροχη Αστυπάλαια. 

Ποιοι είναι οι Måneskin 

Οι Måneskin ξεκίνησαν το 2016 ως εφηβικό συγκρότημα από τη Ρώμη. Τα δύο από τα τέσσερα μέλη, η Victoria De Angelis και ο κιθαρίστας Thomas “Er Cobra” Raggi γνωρίστηκαν το 2015, καθώς πήγαιναν στο ίδιο Λύκειο. Γνώριζαν το αμοιβαίο πάθος που μοιράζονταν για την μουσική και έτσι αποφάσισαν να το ενώσουν δημιουργώντας ένα συγκρότημα.

Eurovision 2021: Νικήτρια η Ιταλία! - Ποιες χώρες μπήκαν στη δεκάδα;

Στη συνέχεια το πάθος αυτό μοιράστηκαν με τον τραγουδιστή Damiano David και τον ντράμερ Ethan Torchio, μέσω μίας αγγελίας στο Facebook. Από εκείνα τα εφηβικά πρώτα βήματα, κατάφεραν να φέρουν στην Ιταλία την πολυπόθητη νίκη στο Διαγωνισμό, έπειτα από 31 χρόνια.

«Zitti e Buoni»: Σε ποιες 13 χώρες έφτασε στο νούμερο 1 των charts!

Η μπάντα απέκτησε φήμη αφού κατέληξε στη δεύτερη θέση στην ενδέκατη σεζόν του ιταλικού X Factor το 2017. Η μπάντα κέρδισε στη συνέχεια το Φεστιβάλ Μουσικής Sanremo του 2021 και εκπροσώπησε την Ιταλία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021 με το τραγούδι «Zitti e buoni» με το οποίο κέρδισε την 1η θέση με 524 πόντους.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top