Ryan Reynolds: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Δείτε τον χρόνιο... φίλο του που τον ταλαιπωρεί

Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Ryan Reynolds

Με αφορμή τον μήνα ενημέρωσης για την ψυχική υγεία, ο Ryan Reynolds μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers του στο Instagram το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ryan Reynolds-Blake Lively: Δώρισαν 1 εκατομμύριο δολάρια για τον κορωνοϊό

Όπως είχε εξομολογηθεί ο κινηματογραφικός σταρ στο παρελθόν, εδώ και κάποια χρόνια ταλαιπωρείται από αγχώδη διαταραχή. «Πλέον, όμως, ξέρω ότι δεν είμαι μόνος», έγραψε στην ανάρτησή του.

Το άγχος του εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα ταινίας το 2016, τότε ένιωθε να καταρρέει ψυχολογικά χωρίς όμως να γνωρίζει τι ήταν εκείνο που του προκαλούσε αυτό το συναίσθημα.

Ryan Reynolds Blake Lively

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της σόουμπιζ /Φωτογραφία Instagram

Η διάγνωση του γιατρού ήταν ότι πάσχει από αγχώδη διαταραχή. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το είχε καταλάβει πολύ νωρίτερα. «Πάντα έχω άγχος, έχω κι αυτό το ελαφρύ άγχος, που είμαι ανήσυχος για όλα, όμως έχω μπει και στο βάθος του προβλήματος, σε ένα σκοτεινό φάσμα, το οποίο δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό», εξήγησε.

Reynolds: Με ποιον τρόπο επισκέφθηκε παιδιά που νοσηλεύονται σε κλινική

Στην ανάρτησή του σημείωσε ότι δε νιώθει πλέον μόνος κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι που πάσχουν από οποιαδήποτε διαταραχή δεν τολμούν να το αποκαλύψουν και ζουν με αυτή, νιώθοντας αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο.

«Ένας από τους λόγους που κάνω αυτή την ανάρτηση τώρα είναι γιατί είχα βάλει πολλά στο πρόγραμμα μου και τα σημαντικά θέματα μου ξέφυγαν. Κι ένας από τους λόγους, που συχνά έχω ένα βαρύ πρόγραμμα είναι ο χρόνιος φίλος μου, το άγχος», έγραψε στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top