Ryan Reynolds-Blake Lively: Δώρισαν 1 εκατομμύριο δολάρια για τον κορωνοϊό

«Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι ο κορωνοϊος είναι @#$%!»

Ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Hollywood, o Ryan Reynolds και η Blake Lively αποφάσισαν να κάνουν δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τους πληγέντες του κορωνοϊού.

«Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι ο κορωνοϊος είναι @#$%!. Εμείς δωρίζουμε 1 εκατ. δολάρια στη @feedingamerica και στη @foodbankscanada. Αν μπορείτε να προσφέρετε, αυτοί οι οργανισμοί χρειάζονται τη βοήθειά σας. Προσέξτε τους εαυτούς σας! Καλέστε κάποιον που έχει απομονωθεί», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram o γοητευτικός χολιγουντιανός αστέρας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If you’re able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

 

Το δικό της μήνυμα μέσω social media έστειλε και η Blake Lively η οποία τόνισε ότι ο Covid – 19  έχει μεγάλο αντίκτυπο σε άτομα τρίτης ηλικίας και οικογένειες με χαμηλό εισόδημα. Πρόσθεσε, ότι μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω skype, facetime με τα αγαπημένα μας πρόσωπα προκειμένου να προστατευτούμε και ανέφερε ότι μπορούμε να ψωνίζουμε εμείς οι νεότεροι για τους μεγαλύτερους ή να ετοιμάζουμε γεύματα για τα παιδιά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@feedingamerica @foodbankscanada ♥️

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

«Μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι ο ένας για τον άλλον, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μείνουμε απλώς στο σπίτι μας», έγραψε η Blake.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top