Μαρία Σταματέρη: «Παντρεύτηκα στη Β’ Λυκείου. Δεν κατάλαβα πώς χώρισα»

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» για το τροχαίο που τη σημάδεψε

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μαρίας Σταματέρη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»

Για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της μίλησε η Μαρία Σταματέρη σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Η  γνωστή δημοσιογράφος γύρισε τον χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στην απόφαση της να ανέβει για πρώτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας σε ηλικία 17 ετών, ενώ ήταν μαθήτρια της Β’ Λυκείου.

«Παντρεύτηκα στη Β’Λυκείου με κάποιον που έμενε στον Καναδά. Έλληνας. Πολύ καλό παιδί, αλλά ήμουν 17 και ήθελα να σπουδάσω. Θα ερχόταν Ελλάδα. Ένα εξάμηνο κράτησε. Πήγαινα στο σχολείο παντρεμένη. Παντρεύτηκα τα Χριστούγεννα και χώρισα Πάσχα. Έδωσα εξετάσεις και μπήκα στην ΑΣΟΕΕ. Δεν κατάλαβα πώς χώρισα», δήλωσε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

 


Το τροχαίο δυστύχημα που της σημάδεψε τη ζωή


Η Μαρία Σταματέρη μίλησε και για τον πόνο της απώλειας που έχει βιώσει στη ζωή της. Ο σύντροφός της σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα και τότε εκείνη αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ στο δάχτυλο για να τη τον θυμίζει.

«Αυτό ήταν πραγματικά σοκ. Έγινε στην Ιταλία, Χριστούγεννα. Έφευγα εγώ παραμονή Χριστουγέννων. Δούλευα εδώ, στο STAR ήμουν και θα πήγαινα να κάνουμε Χριστούγεννα παρεϊτσα. Φτάνω στο αεροδρόμιο και δε με περιμένει εκεί. Το παίρνω τηλέφωνο, τίποτα. Είναι μια πολύ περίεργη ιστορία. Είχε φύγει το προηγούμενο βράδυ στο τροχαίο. Αυτό είναι σοκ… Αυτός είναι χωρισμός», πρόσθεσε η Μαρία Σταματέρη.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Μεσάνυχτα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top