Μπαλατσινού: Δείτε τη να «μαστορεύει» στο φοιτητικό δωμάτιο της κόρης της

Η παλιά φωτογραφία που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου

Η Τζένη Μπαλατσινού παρακολούθησε την αποφοίτηση της κόρης της, Αλεξάνδρας, διαδικτυακά

Η μικρότερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αλεξάνδρα, αποφοίτησε σήμερα από το Georgetown University κάνοντας περήφανη την οικογένειά της.

Περήφανη μαμά η Τζένη Μπαλατσινού: Η Αλεξάνδρα τελείωσε το Πανεπιστήμιο!

Το νεαρό κορίτσι για το οποίο ανοίγονται πλέον νέοι δρόμοι, τρισευτυχισμένο δημοσίευσε φωτογραφίες από το 2017, όταν ξεκινούσε τη φοιτητική της ζωή στην Ουάσιγκτον.

Φυσικά, από το πλευρό της δεν έλειψε στιγμή η μαμά της, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία ως γνήσια Ελληνίδα μάνα, βοήθησε με όλο της το «είναι» στη διαμόρφωση του νέου σπιτιού της κόρης της.

αλεξάνδρα κωστοπούλου αποφοιτησε τζενη μπαλατσινού πτυχίο αμερική

αλεξάνδρα κωστοπούλου πανεπιστημιο αμερική

«Κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες από το 2017 θυμήθηκα το φόβο αλλά και τον ενθουσιασμό που είχα για όσα θα ακολουθούσαν. Μια σφιχτή αγκαλιά στην οικογένειά μου και τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου στα όμορφα και στα δύσκολα αυτά τα 4 χρόνια» έγραψε η Αλεξάνδρα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες της εγκατάστασής της στην Αμερική.

Ανάμεσα σ΄ αυτά τα συγκινητικά για την Αλεξάνδρα στιγμιότυπα, βλέπουμε κι ένα της Τζένης Μπαλατσινού η οποία είναι στο πάτωμα και προσπαθεί να συναρμολογήσει ένα έπιπλο για το σπίτι της Αλεξάνδρας.

Μπαλατσινού Δείτε τη να μαστορεύει στο φοιτητικό δωμάτιο της κόρης της αλεξανδρας κωστοπουλου πανεπιστημιο πτυχιο

Η Τζένη Μπαλατσινού στέκεται «βράχος» στα παιδιά της
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top