Η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού

Ανήκει στις ευπαθείς ομάδες εν διαστάσει σύζυγος του Γιώργου Πατούλη

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Μαρίνα Πατούλη στην Τατιάνα Στεφανίδου

Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες περνάει η Μαρίνα Πατούλη. Η εν διαστάσει σύζυγος του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, σύμφωνα με πληροφορίες ξύπνησε χθες σε κακή κατάσταση λόγω χαμηλού οξυγόνου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Θετική στον κορωνοϊό η Μαρίνα Πατούλη: Ο φόβος αλλά και το χρέος της

Όπως ισχυρίζεται το nassosblog.gr, εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις αλλά και σε ακτινογραφία θώρακος και στη συνέχεια έφυγε για το σπίτι της, ενώ παρακολουθείται από τον προσωπικό της γιατρό.

Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη στη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης τον περασμένο Μάρτιο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πριν από λίγες ημέρες μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, η γνωστή φιλόλογος ανακοίνωσε ότι διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό. Όπως αποκάλυψε υποβλήθηκε σε rapid test και στη συνέχεια την ενημέρωσαν ότι είναι... περίπου θετική στον ιό.

Μαρίνα Πατούλη: Πρώτο «χωριστό» Πάσχα από τον Γ. Πατούλη μετά 30 χρόνια 

Στη συνέχεια εξέφρασε τους φόβους της, αφού ανήκει σε ευπαθή ομάδα λόγω χρόνιου προβλήματος με την καρδιά τους, προσθέτοντας ότι διανύει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, προφανώς λόγω του χωρισμού της με τον πρώην δήμαρχο Αμαρουσίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top