Μαρίνα Πατούλη: Πρώτο «χωριστό» Πάσχα από τον Γ. Πατούλη μετά 30 χρόνια 

Με ποιους έκανε Ανάσταση και πασχαλινό τραπέζι 

Η συνέντευξη της Μαρίνας Πατούλη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha (28/4/2021)

Πρώτα «χωριστό» Πάσχα έκανε η Μαρίνα Πατούλη από τον σύζυγό της και Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη μετά από 30 χρόνια. Η ίδια πάντως δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έχουν χωρίσει και ότι όλα τα ζευγάρια περνούν κρίση στον γάμο τους. 

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»        

Τη φετινή Ανάσταση την έκανε πάντως φορώντας ένα λευκό κοστούμι και λευκές κλασικές γόβες στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως στο Κεφαλάρι, ενώ ξεχώρισε στην εμφάνισή της και η μάσκα με τα ασημένια στρας.

 

Στην παρέα της βρισκόταν ο Νίκος Παπαδάκης,  φίλος και συνεργάτης της, που όπως δηλώνει η ίδια  σε όσους τη γνωρίζουν, της συμπαραστάθηκε  στις ιδιαίτερες στιγμές που βιώνει, λόγω της κρίσης στον γάμο της με τον Γ. Πατούλη. 

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού - Το μήνυμά της

«Το Αναστάσιμο Φως ας μεταλαμπαδεύσει από άκρη σε άκρη του κόσμου το μήνυμα της Αγάπης,της συγχώρεσης ,της Αλληλεγγύης,της αυτοθυσίας κ του Ανθρωπισμου! Το Φως νίκησε το Σκοτάδι! Η Αλήθεια να κυριαρχήσει της Προδοσίας, η Αγάπη να πλημμυρίσει τις καρδιές μας» έγραψε η Μαρίνα Πατούλη στο Instagram για τη φετινή Ανάσταση.

Την Κυριακή του Πάσχα την πέρασε με τον γιο της Αλέξανδρο ο οποίος βγήκε νικητής στο πασχαλινό τραπέζι στο καθιερωμένο τσούγκρισμα των κόκκινων αβγών. 

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη στο facebook  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top