Καλομοίρα: «Ήμουν τρομερά ανήσυχη με τον κορωνοϊό, ζήσαμε δύσκολες ημέρες»

Τι δήλωσε στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξή της

«Τα παιδιά μου δεν έχουν καταλάβει ότι είμαι τραγουδίστρια», είχε πει η Καλομοίρα

Η Καλομοίρα, η οποία ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Αμερική, πρόσφατα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό HELLO. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έφερε ο κορωνοϊός στη ζωή της, αλλά και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι δίδυμοι γιοι της.

Στην ερώτηση της Τζοβάννα Βλαχάβα για το πώς πέρασε τον τελευταίο χρόνο στην Αμερική, από τη στιγμή που μπήκε ο κορωνοϊός στις ζωές μας, η αγαπημένη τραγουδίστρια απάντησε ότι: «Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, πέρασα όλο το διάστημα σπίτι μαζί με την οικογένειά μου, όπως φυσικά κι όλος ο κόσμος. Δεν κρύβω ότι ήμουν αρκετά ανήσυχη για το τι θα γίνει αν αρρωστήσει κάποιος από εμάς. Κυρίως φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου γιατί ο Νίκος έχει άσθμα, ενώ ο Δημήτρης έχει διαγνωστεί -και το παρακολουθούμε προσεκτικά- με μία αυτοάνοση πάθηση, τη μυασθένεια Gravis (MG), που χαρακτηρίζεται από αδυναμία πολλαπλών βαθμών των σκελετικών μυών του σώματος».

Καλομοίρα: Η συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια των διδύμων

Η καλομοίρα και η υπέροχη οικογένειά της. Ζουν μόνιμα στην Αμερική.

«Θυμάμαι ότι ζήσαμε με τον Γιώργο κάποιες δύσκολες ημέρες, αγχωμένοι με την άγνοια που επικρατούσε γύρω από τον κορωνοϊό και ήμασταν κυριολεκτικά κολλημένοι στην τηλεόραση όλη την ώρα. Πρέπει να ομολογήσω ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι με τα παιδιά 24/7 ήταν μία πίστα γεμάτη προκλήσεις και τρέλα».

«Γι’ αυτό και πέρυσι το καλοκαίρι που δεν ήρθαμε στην Ελλάδα, νοικιάσαμε ένα μεγάλο τροχόσπιτο και ναι μεν ήμασταν πάλι οι πέντε μας, αλλά νιώσαμε καλύτερα γιατί αλλάξαμε παραστάσεις κι είδαμε από κοντά μέρη της Αμερικής τα οποία υπό άλλες συνθήκες, ενδεχομένως να μην γνωρίζαμε».

Καλομοίρα: Το πρόβλημα υγείας του γιου της και η αποτελεσματική θεραπεία

«Μεταξύ άλλων, στο road trip που κάναμε επισκεφθήκαμε το Ουαϊόμινγκ, το Κολοράντο, το Κάνσας, την Αριζόνα, το Τενεσί και άλλα πανέμορφα, καταπράσινα μέρη. Ήταν πραγματικά ένα ωραίο ταξίδι που οφέλησε την οικογένειά μας, ιδιαίτερα η καθημερινή στενή επαφή με τη φύση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top