Καπουτζίδης: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί θα στεκόμουν στο πλευρό του»

Ποια είναι η άποψη του για την πατρότητα;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στο The 2Night Show

Εδώ και λίγο καιρό μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, ενώ εδώ και καιρό υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ομοφιλόφυλων αλλά και των ομόφυλων ζευγαριών. Ποια είναι άποψή του για την πατρότητα; Θα γινόταν ο ίδιος πατέρας;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δε μάθατε το 2020 ότι είμαι gay! Δεν το έκρυβα ποτέ!»

«H ελληνική κοινωνία δεν είναι ένας άνθρωπος, είναι 11 εκατομμύρια. Καθένας έχει κάνει τη δική του διαδρομή. Η πολιτεία πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα. Η πολιτεία θα πρέπει να προσέξει τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τις γυναίκες, που έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη καταπίεση διαχρονικά, τους ομοφυλόφιλους. Για παράδειγμα, τα ομόφυλα ζευγάρια… Η πολιτεία αρνείται να τους δώσει το προφανές, το δικαίωμα να λέγονται γονείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ένας εκ των δύο γονέων είναι βιολογικός πατέρας ή μητέρα του παιδιού. Και με το υπάρχον πλαίσιο, αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι, το παιδί κινδυνεύει να καταλήξει σε ένα ίδρυμα μόνο και μόνο γιατί ο άλλος δεν αναγνωρίζεται από το κράτος ως γονέας. Το κράτος αρνείται να τους δώσει το δικαίωμα να είναι γονείς… Αυτό θα αλλάξει μόνο όταν θα βγει κάποιος και θα πει “αναγνωρίζω τις οικογένειες από ομόφυλα ζευγάρια και τον πολιτικό γάμο για ομόφυλα ζευγάρια"», είπε αρχικά.

«Δε σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια. Τώρα δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή αλλά για φέτος το φουσκωτό στο Αγκίστρι σκέφτομαι. Να μην κάνω μεγάλα σχέδια αλλά θα ήθελα αυτοί που το σκέφτονται, το αγαπούν κι έχουν τους συντρόφους τους και θέλουν να το κάνουν, να έχουν το δικαίωμα και στην Ελλάδα», συνέχισε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Γιώργος Καπουτζίδης Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χάρισε πολλά... χρυσά μετάλλια στον Γιώργο Καπουτζίδη

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ενέπνευσα κόσμο. Πήρα πάρα πολύ ωραία μηνύματα!»

«Αν ήμουν με έναν σύντροφο που ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του αλλά από μόνος μου να αναλάβω αυτήν την ευθύνη με δυσκολεύει πάρα πολύ», συμπλήρωσε στο The 2Night Show.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top