Γιώργος Καπουτζίδης: «Ενέπνευσα κόσμο. Πήρα πάρα πολύ ωραία μηνύματα!»

Όσα είπε μετά την αποκάλυψη για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

Την περασμένη Δευτέρα μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην παιδική του ηλικία

Η εξομολόγηση του Καπουτζίδη: Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε

Με αφορμή τη έναρξη της παράστασής του «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο «Pop up» του Alpha.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Αθήνα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα διαμονής στην Αίγινα, για το άνοιγμα των θεάτρων εν μέσω κορωνοϊού αλλά και για τη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου αποκαλύπτοντας τη σεξουαλικότητά του.

Γιώργος Καπουτζίδης

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε! Οι πρώτες μέρες στην Αθήνα ήταν λίγο περίεργες, γιατί ήμουν στην Αίγινα πολύ μεγάλο διάστημα και μου ήταν δύσκολο να κυκλοφορώ με πολλά αυτοκίνητα και κόσμο, αλλά τώρα το συνήθισα… Είναι σημαντικό που άνοιξαν τα θέατρα. Είναι πολύ σημαντικό να τηρήσουμε τα μέτρα. Αν εμείς οι άνθρωποι του θεάτρου είμαστε πολύ προσεκτικοί και σχολιαστικοί στις οδηγίες που μας έχουν δοθεί, νιώθω ότι θα πάνε όλα καλά και για εμάς και για τα άλλα θέατρα». 

Κατερίνα Καραβάτου: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εξαιρετικά»

«Ένιωσα από τα μηνύματα ότι ενέπνευσα κόσμο. Πήρα πάρα πολύ ωραία μηνύματα. Χαίρομαι, γιατί αυτός είναι ο στόχος μου, αν μπορώ να κάνω κάτι καλό, θα το κάνω. Από την αρχή της πορείας μου πίστεψα ότι θα μπορώ να μιλάω ανοιχτά για λεπτά ζητήματα», σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την πολυσυζητημένη αποκάλυψή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top