Σπάνιο βίντεο με τον Λένον και την Όνο να τραγουδούν το Give Peace a Chance

Το διάσημο ζευγάρι στο… διάσημο κρεβάτι 42 χρόνια πριν!

Δείτε βίντεο για τους Beatles και τον Τζον Λένον

Ένα ακυκλοφόρητο βίντεο με τον Τζον Λένον και τη Γιόκο Όνο να κάνουν πρόβα στο διάσημο τραγούδι «Give Peace a Chance», έδωσε το ίδρυμα John Lennon Estate στη δημοσιότητα.

Το βίντεο που τράβηξαν ο οπερατέρ Νικ Νόουλαντ κι ο ηχολήπτης Μάικ Λαξ, δείχνει το θρυλικό «σκαθάρι» και την Όνο στο δωμάτιό τους στο Sheraton Oceanus Hotel στις Μπαχάμες, σε μια demo εκδοχή του περίφημου τραγουδιού. 

Τζον Λένον: 40 χρόνια από τη δολοφονία του θρυλικού «σκαθαριού»

Το συγκεκριμένο ιστορικό ντοκουμέντο είναι η πιο παλιά ηχογράφηση που ξέρουμε ως σήμερα του «Give Peace a Chance». Τραβήχτηκε λίγες ημέρες πριν την περίφημη διαμαρτυρία Bed-in for Peace της 31ης Μαΐου στο Queen Elizabeth Hotel στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Τζον Λένον Γιόκο Ονο

Λένον & Όνο στη Bed-in for Peace διαμαρτυρία της 31ης Μαΐου 1969 στο Queen Elizabeth Hotel του Μόντρεαλ /Φωτογραφία AP Images

Η διαμαρτυρία Bed-in, αρχικά, ήταν προγραμματισμένη για τη Νέα Υόρκη, αλλά λόγω της καταδίκης στις ΗΠΑ, το 1968, του Λένον για χρήση κάνναβης μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο στις Μπαχάμες.

Ωστόσο, λόγω της διάταξης του δωματίου στο Sheraton Oceanus Hotel αναγκάστηκαν ο Λένον και η Όνο να πάρουν την τελευταία στιγμή αεροπλάνο για Καναδά και να έχουν κάνουν εκεί τη διάρκειας μιας εβδομάδας εκδήλωση διαμαρτυρίας· επιπλέον, εκεί ήταν πιο κοντά στον αμερικανικό Τύπο.

Απορρίφθηκε για 9η φορά το αίτημα αποφυλάκισης του δολοφόνου του Τζον Λένον

Το Σάββατο 24 Απριλίου η Όνο θα συμμετάσχει στη σειρά για τη John Lennon/Plastic Ono Band στο Tim's Twitter Listening Party μαζί με τους Σον Όνο Λένον, Κλάους Βούρμαν κι άλλους φίλους και συνεργάτες της Plastic Ono Band.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top