Πατριαρχέας - Δράκου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Όσα είπε ο ηθοποιός λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι του

Δείτε τη συνέντευξη του Θανάση Πατριαρχέα στη «Φωλιά των Κου Κου»

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Θανάσης Πατριαρχέας, καθώς η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου περιμένει το δεύτερο παιδάκι τους

Έλληνας ηθοποιός θα γίνει δεύτερη φορά πατέρας και δεν το γνώριζε κανείς

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω Instagram το περασμένο σαββατοκύριακο, ανεβάζοντας μία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό.

Βίβιαν Δράκου

Ο «Αποστόλης» από τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» απαθανάτισε τη σύζυγό του με φουσκωμένη κοιλίτσα, γράφοντας στη φωτογραφία: «Γυναικάρα μου! Κουράγιο και σ’ ευχαριστώ! #9months #δεύτερο!!!». 

Πατριαρχέας: «Οι γυναίκες είναι ηρωίδες.Το κατάλαβα στην αίθουσα τοκετού»

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Ισιδωρο Φίκαρη, αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του που βρίσκεται ένα βήμα πριν γεννήσει, αποκαλύπτοντας ότι θα αποκτήσουν ξανά κοριτσάκι.

Θανάσης Πατριαρχέας

«Χαρά μεγάλη ξανά κι ανυπομονησία. Θέλουμε πολλά παιδιά. Αν πάνε όλα καλά κι αντέχει η Βίβιαν, μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται. Ενώ η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν σαν εκδρομή, η δεύτερη ήταν λίγο πιο δύσκολη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν έπρεπε να είναι στο κρεβάτι. Δε θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι, μέχρι να ξέρουμε πως θα πάνε όλα καλά», είπε αρχικά. 

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: Ποιο όνομα θα δώσουν στην κορούλα τους

«Είναι και το δεύτερο μωρό κοριτσάκι. Χαίρομαι πάρα πολύ. Θέλαμε δεύτερο παιδί. Όποτε είχαμε υποψία πως είναι έγκυος, πάντα έβγαινε αρνητικό το τεστ. Μια μέρα γύρισα από πρόβα και μου το ανακοίνωσε. Με τράβαγε βίντεο και την έχουμε αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο παιδάκι του ερωτευμένου ζευγαριού, η μικρή Σταύρια, ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2020. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top