Πατριαρχέας: «Οι γυναίκες είναι ηρωίδες.Το κατάλαβα στην αίθουσα τοκετού»

Ο ηθοποιός είναι ξετρελαμένος με την κόρη του

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Θανάσης Πατριαρχέας, αφού στις αρχές του έτους έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Θανάσης Πατριαρχέας: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» μίλησε για τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής του, αλλά και για το πώς βίωσε την καραντίνα μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: Ποιο όνομα θα δώσουν στην κορούλα τους

«Έχω ένα μόνιμο χαμόγελο. Ένα χαμόγελο τιμής, χαράς και ευθύνης. Κάθε μέρα, αλλά ιδιαίτερα σήμερα το πρωί, δεν μπορούσα να φύγω από πάνω της. Την ξύπνησα λίγο νωρίτερα και τη γέμιζα φιλιά. Καταλαβαίνεις ότι η χαρά είναι μικρή λέξη. Σίγουρα όλοι οι γονείς το ίδιο λένε αλλά πρέπει να το πω κι εγώ κι ας γίνω γραφικός. Όλες οι γυναίκες είναι ηρωίδες. Αυτό το κατάλαβα στην αίθουσα τοκετού. Την είχα ψηλά τη γυναίκα μου αλλά μετά από αυτό έγινε κορώνα στο κεφάλι μου», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γρηγόρη Μπάκα.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περίοδο της καραντίνας, η οποία όπως δήλωσε του βγήκε σε καλό. «Η κορούλα μου γεννήθηκε 21 Ιανουαρίου. Ήταν μια περίοδος που είχα σχεδόν κάθε μέρα δεκάωρα γυρίσματα και έξι φορές την εβδομάδα παράσταση. Δεν προλάβαινα να τη χαρώ και ξαφνικά έρχεται η πανδημία. Κακό για όλους μας. Σε εμένα έκανε καλό. Χάρηκα την οικογένειά μου. Είχα πάει στο χωριό και με έπιασε εκεί η πανδημία. Το χωριό μου έχει πέντε μόνιμους κατοίκους. Είχαμε τον κήπο μας τρώγαμε τα δικά μας λαχανικά. Τι να σας πω… Ευτυχία».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top